Пътека на здравето до село Кладница

Вярно ли е, че ако минеш по „Пътеката на здравето“ до село Кладница, Короната вирус няма да те хване?

Преди много, много години, когато Ретроградния Меркурий си хванал за гадже Ретроградната Венера, уважаеми зрители! Се родила една тайна. Тя била дълго пазена, защото според поверието, че ще дойдело време „Омикроново“, когато тя да бъде разкрита. И времето дошло! Тайната била отредена да се разкрие не от кой да е, а от един човек на име Мартин Гергов (в превод на Ретроградски – Марто Анти Ковидроваксов).

И така преди около две години, когато страшен PR Вирус, наричан още „Царят на вирусите“ завладял света и ГКПП „Ивайловград – Гърция“ било затворено, именно заради него щото обичал да се крие там и да гледа как хората страдат от безпаричие. Точно тогава настъпило времето, когато тайната трябвало да изплува на бял свят, но без маска и без ваксина по принуда, разбира се! Тайната, уважаеми зрители била, че ако минеш по т.нар. „Пътека на здравето“ до село Кладница, Пернишко – Короната вирус, чадо не те хваща. Така лиии-и-и?! Я да видиии-и-им?

Вярно ли е, че ако минеш по т.нар. „Пътека на здравето“ до село Кладница – оно Корона вируса нема те хване?

И, защото хората не вярвали на тайната, Марто Анти Ковидроваксов решил да провери, като запита случайно срещнати планински минувачи. И така в неделя към обяд с камера и микрофон в ръка решихме да проверим. Качихме се на автомобила и само след около 38 км от София град, ето ни в началото на „Пътеката на здравето“ до село Кладница. Повече по темата ще научите във видеото.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ ПО ТЕМАТА

Предполагам разбрахте, идеята на този бърз репортаж, чиито слова са, че имунна система се гради със спорт, правилно хранене, чист въздух и разбира се позитивни емоции. Вируси е имало и винаги ще има, и тези безумни мерки, които се точат вече над две години не водят до нищо хубаво!

Бира Пернишки Джентълмен и боб с манатарки

А след като преминахме по пътеката на здравето си хапнахме боб с манатарки в компанията на бира „Пернишки Джентълмен“. Факт е, че у Пернишко не тачат Корона вирусо, оти съдейки по бирата най-вероятно си имат и Пернишка ваксина известна като „Винкел“. По Здрави, Mr. 3Hours


Влез във форма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *