Подаръчни комплекти дамски и мъжки

Съветите за подаръци на странния Дядо Мраз по случай наближаващите празници

Декември е най-приказния месец в годината или поне така се говори в приказките за Дядо Мраз.
Точно по това време белобрадият старец, яхва огромната си шейна и тръгва да раздава подаръци на послушните малки и големи деца. Но днес времената тотално „полудяха“ (особено покрай тези локдауни), а с тях и Дядо Мраз, който вече не е онзи от 80-те години. Та в днешната тема, специалният ми гост… „Арабският Дядо Мраз“ ще сподели, какви дамски и мъжки подаръчни комплекти на далаверка (т.е. на евтина цена) да вземете за подарък по случай наближаващите празници.

Във видеото по долу черно-белобрадият старец споделя как се грижи за брадата и какъв подаръчен комплект за брадати мъже препоръчва на база опита си с най-любимия му онлайн магазин за козметика!

Подаръчни комплекти за подарък по съвет на Дядо Мраз!

Избирането на подходящ подарък не е от най-лесните задачи не само за вас, но и за Дядо Мраз.
Всеки се старае да намери привлекателен и отвън, и отвътре подарък за любимите си хора! Но да бъде и на добра цена. Всичко това изисква и много време за обикаляне по магазините. А ограничителните мерки повишават напрежението! Но има и по лесен начин за пазаруване на готини подаръци. И по точно на подаръчни комплекти за жени и мъже. Разберете повече по темата във видеото!

Видео Материал!

Невероятният подаръчен комплект с козметика за мъже „PRORASO Cypress & Vetyver Beard Wash“, който видяхте във видеото към днешна дата вече е изчерпан (току що проверих)! Затова побързайте!!!

PRORASO е Италианска марка и предлага от 1940 г. качествени и ефективни продукти за бръснене. Седалището на компанията е във Флоренция. Продуктите на PRORASO не са тествани на животни и се основават на ефективни естествени съставки като ментол, алое вера или зелен чай. Продуктите се понасят добре и са подходящи за чувствителна кожа.

Мъжки подаръчен комплект за брада Proraso

Ами това е за сега от мен Mr. 3Hours! Пожелавам ви весело посрещане на празниците и щастлива 2022 година. Също така не забравяйте да спортувате поне два пъти седмично, да се храните поне 3 пъти правилно през деня, да пиете поне 2 литра вода и разбира се да живеете в приказка! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *