Подаръци от Мартин Гергов (09-22.12.2010г)

Ето, че настъпва времето за най-голямото пазаруване по случай Коледните празници.
Сега е месецът в който има най-много промоции, защото е месецът на Дядо Мраз, както и на Дядо Коледа, че и на Снежанка.

Ако си падате по Снежанка или пък по Дядо Мраз! Оппааа, какви ги говоря и аз!
Исках да кажа, че ако си падате по фитнеса, то със сигурност се стремите да си купите нещо по така, нещо по фит!
Надали точно този месец ще се втурнете да спазвате строги диети и специални тренировки, но от януари със сигурност повечето си казват „запоочвааам“!

Е, хубаво де и аз в момента съм си поразвалил диетката, но от януари настъпвам газта!
Но имам едно Коледно предложение за всеки, който иска да си купи „фитнес подаръци“.

ПАЗАРУВАЙ ОТ „WEIDER“ И СПЕЧЕЛИ ПОДАРЪЦИ*

Само сега от 09-22.12.2010г. напазарувай хранителни добавки от Магазин „Body Shape“, гр. София, Ул. „Свети Киприян“ – Г3, Кв. Младост 2, блок 262(в близост до Макдоналдс) на стойност над 40 лева и ще получиш подаръци лично от мен М. Гергов, а те си заслужават!

И така, ето какво ти препоръчвам да направиш, ако си решил от януари 2011 да настъпиш педала на газта до край, и да започнеш фитнес подготовката си от сега за лятото!

Първо звънни на телефона на Мартин Гергов, твоят фитнес консултант при избора на добавки(т.е. заради Вас ще дойда направо в магазина), а после потегляме на фитнес във фитнес центъра в комплекс „Деница“!

Следва – подаръците, които ще получиш от мен след като напазаруваш хранителни добавки на стойност над 40.00 лв са:

  • Изготвяне на хранителен план;
  • Изготвяне на тренировъчен план;
  • Еднократна индивидуална тренировка във фитнес центъра в комплекс „Деница“*.
  • Консултации по всички неясни теми на чаша кафе(вие черпите : ) , както и ще си направим снимки за спомен, които ще публикувам на страниците на MGergov.com

* Не включва цената на вашето посещение във фитнес залата.

ИЗНЕНАДИТЕ НЕ СПИРАТ ДО ТУК

Само сега ще имате възможността да научите как се изготвя тренировъчен и хранителен план, защото всичко това ще става на място, т.е. на по чаша кафе(ама кафето от Вас : ) преди или след тренировката във фитнес залата, както и ще научите отговорите на много фитнес въпроси, които може би до сега са ви измъчвали по пътя към вашата фитнес цел!

Е хубаво де, тогава какво чакате, и по точно побързайте, а също така си отделете и около 3-4 часа свободно време за да можем да обсъдим всичко без да бързаме!

* Промоцията не е валидна за настоящи клиенти на фитнес и спа център „World Class Academy“, град София и не включва цената на вашето посещение във фитнес залата.

* Имайте предвид, че за да се възползвате от промоцията, трябва да запазите час с Мартин Гергов минимум два дни предварително(без неделя), като е необходимо да се съобразите със свободните часове за консултация и тренировка.

ОФЕРТАТА ПРИКЛЮЧИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *