На Война с Мазнините без Повиквателна™

trade mark fitnessКогато миналата година по това време реших да направя подарък на читателите ми по случай наближаващите Новогодишни празници, просто хаха, о, вече е факт!
Не съм мислил, че тя ще стане марка(ТМ).

Да, това което мислех тогава, беше само и единствено как да направя по-хубав и нестандартен подарък за участниците в „На война с мазнините без повиквателна“.
Нямах никакви средства, но реших да действам сам и със собствени сили, и ето, че на Коледа се случват чудеста, защото тогава се случи нещо, което направих с желание и от сърце, и няма да забравя!

Беше наистина много трудно, защото след като сформирах идеята си, имах около месец.
Месец време през което трябваше да се справя – спонсори, камери, подаръци и други.

ТРУДНО Е, НО И САМ ВОИНЪТ Е ВОЙН

Бивш пехотинец(старшина на рота) и Национален състезател в едно е нещото, което е изградило в мен постоянство, решителност, борбеност, колкото и да е трудно!
Нима, когато започнах да спортувам съм си мислил, че някой ден ще стана Републикански шампион при това 4-ри пъти, както и, че ще направя Държавен рекорд и ще се класирм 4-ти в Света по мъртва тяга! Не съм си го представял!

Просто си имах една моя измислена поговорка, която следвах и гласеше „Винаги ще съм една крачка пред другите, които не спортуват“, защото тогава бях едва 45 кг в 11 клас и, трябваше по някакъв начин да се справя с постоянните подигравки отправяни към мен!

НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА

Случи се през месец ноември миналата година, тръгвайки да давам подаръци на читателите на mgergov.com, без да мисля за печалби(е останаха излишни 5 дюнера)!
Исках просто да намеря подаръци за читателите!
Желаех всичко да стане уникално и най-вече участниците да останат доволни!

Тръгнах с проекта си и с лаптоп в ръка, нека да не забравяме и Google, и осигурих подаръци, кетъринг, оператори с две камери, медии, и още, и още! Всичко стана The Best!

Малко по-късно след като беше изготвен трейлъра(честнo да си призная още не мога да се сетя, как точно попаднах на най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис), регистрирах трейлъра си за участие в Най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис(там имаше много силни филми направени със страшни масовки и ефекти, още се чудя как съм се класирал, явно им е харесало, дори и „без средства“).

Ха-ха. Ето, че без да искам станах продуцент и сценарист на първия си филм!

Не съм и предполагал, че ще стигне до финали, и ето че един ден получих поща(за малко щях да я изтрия) в която имах специални поздравления от Директора на фестивала, че трейлърът ми се е класирал за финали!
Записах трейлъра си за участие, защото не получих отговор от нито една наша медия да го излъчи, а желанието ми беше просто да се видят участниците, просто да стане още по-интересно.

P.S.: Факт е, че след като не получих желание за излъчване от нито една наша тв на които разпратих мейли, телефонни обаждания и пр., аз реших да изпратя запитване до турската телевизия!
Ето, че още на следващия ден получих обратен мейл, че им е харесало и са съгласни да го излъчат(но им трябваха субтитри, които не успях да уредя).

Има още много, много за разказване, защото историята е наистина дълга и интересна, и защото неочакваните хубави неща изникваха, даже ха-ха(отново незабравима случка) ми бе изготвена и страница готова директно за публикация във вестник от текстописеца Дани Гергов.

ТЪРГОВКСКА МАРКА „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА™

Ясно ми беше, че заглавието е инересно щом се класира на финали, и още по ясно ми стана, когато от наша телевизия след време проявиха интерес „Аз ли съм измислил името“!
Хм! Може би все още мисленето за спортистите е някак си! Че не им се отдава ли?!?
Както и да е, но следващата ми крачка бе да регистрирам „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА™“ в Патентно ведомство. Това ме посъветваха и приятели!
Аз пък се посъветвах с адвокати, и ето, че вече (ТМ) е факт!

Какво предстои от тук нататък покрай „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА™“ ще получавате своевременно информация на страниците на MGergov.com!

„И като станеш някой ден по известен от мен да не ме подминаваш“ бяха думите на Митко Бербатов. Ха-ха! На Коледа се случват чудеса. Весели Празници и Много Хубави Моменти : )

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!


За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *