Блог

На Война с Мазнините без Повиквателна™

Привет! Аз съм Мартин Гергов - авторът на блога, и ще съм благодарен да се абонираш за YouTube канала ми. Просто кликни на червения бутон "YouTube". Приятно четене!

trade mark fitnessКогато миналата година по това време реших да направя подарък на читателите ми по случай наближаващите Новогодишни празници, просто хаха, о, вече е факт!
Не съм мислил, че тя ще стане марка(ТМ).

Да, това което мислех тогава, беше само и единствено как да направя по-хубав и нестандартен подарък за участниците в „На война с мазнините без повиквателна“.
Нямах никакви средства, но реших да действам сам и със собствени сили, и ето, че на Коледа се случват чудеста, защото тогава се случи нещо, което направих с желание и от сърце, и няма да забравя!

Беше наистина много трудно, защото след като сформирах идеята си, имах около месец.
Месец време през което трябваше да се справя – спонсори, камери, подаръци и други.

ТРУДНО Е, НО И САМ ВОИНЪТ Е ВОЙН

Бивш пехотинец(старшина на рота) и Национален състезател в едно е нещото, което е изградило в мен постоянство, решителност, борбеност, колкото и да е трудно!
Нима, когато започнах да спортувам съм си мислил, че някой ден ще стана Републикански шампион при това 4-ри пъти, както и, че ще направя Държавен рекорд и ще се класирм 4-ти в Света по мъртва тяга! Не съм си го представял!

Просто си имах една моя измислена поговорка, която следвах и гласеше „Винаги ще съм една крачка пред другите, които не спортуват“, защото тогава бях едва 45 кг в 11 клас и, трябваше по някакъв начин да се справя с постоянните подигравки отправяни към мен!

НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА

Случи се през месец ноември миналата година, тръгвайки да давам подаръци на читателите на mgergov.com, без да мисля за печалби(е останаха излишни 5 дюнера)!
Исках просто да намеря подаръци за читателите!
Желаех всичко да стане уникално и най-вече участниците да останат доволни!

Тръгнах с проекта си и с лаптоп в ръка, нека да не забравяме и Google, и осигурих подаръци, кетъринг, оператори с две камери, медии, и още, и още! Всичко стана The Best!

Малко по-късно след като беше изготвен трейлъра(честнo да си призная още не мога да се сетя, как точно попаднах на най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис), регистрирах трейлъра си за участие в Най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис(там имаше много силни филми направени със страшни масовки и ефекти, още се чудя как съм се класирал, явно им е харесало, дори и „без средства“).

Ха-ха. Ето, че без да искам станах продуцент и сценарист на първия си филм!

Не съм и предполагал, че ще стигне до финали, и ето че един ден получих поща(за малко щях да я изтрия) в която имах специални поздравления от Директора на фестивала, че трейлърът ми се е класирал за финали!
Записах трейлъра си за участие, защото не получих отговор от нито една наша медия да го излъчи, а желанието ми беше просто да се видят участниците, просто да стане още по-интересно.

P.S.: Факт е, че след като не получих желание за излъчване от нито една наша тв на които разпратих мейли, телефонни обаждания и пр., аз реших да изпратя запитване до турската телевизия!
Ето, че още на следващия ден получих обратен мейл, че им е харесало и са съгласни да го излъчат(но им трябваха субтитри, които не успях да уредя).

Има още много, много за разказване, защото историята е наистина дълга и интересна, и защото неочакваните хубави неща изникваха, даже ха-ха(отново незабравима случка) ми бе изготвена и страница готова директно за публикация във вестник от текстописеца Дани Гергов.

ТЪРГОВКСКА МАРКА „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА™

Ясно ми беше, че заглавието е инересно щом се класира на финали, и още по ясно ми стана, когато от наша телевизия след време проявиха интерес „Аз ли съм измислил името“!
Хм! Може би все още мисленето за спортистите е някак си! Че не им се отдава ли?!?
Както и да е, но следващата ми крачка бе да регистрирам „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА™“ в Патентно ведомство. Това ме посъветваха и приятели!
Аз пък се посъветвах с адвокати, и ето, че вече (ТМ) е факт!

Какво предстои от тук нататък покрай „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА™“ ще получавате своевременно информация на страниците на MGergov.com!

„И като станеш някой ден по известен от мен да не ме подминаваш“ бяха думите на Митко Бербатов. Ха-ха! На Коледа се случват чудеса. Весели Празници и Много Хубави Моменти : )

ВИЖ НЯКОЛКО СПОДЕЛЕНИ ОТ МЕН ПРОДУКТА!

добър фитнес инструктор в софия град
Болки в ставите лечение добър крем против бръчки с ботокс екстракт от охлюви
добър фитнес треньор в град София

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.