На чаша протеинов шейк в дъжда със Световния шампион Ивайло Христов
Блог, Диета, Добавки

На чаша протеинов шейк в дъжда със Световния шампион Ивайло Христов

Навън вали, като из ведро, а задръстването по Софийските улици е нещо с което сме свикнали. Трудно е да отскочиш дори до багажника, и да вземеш кутията с високобелтъчна храна. А часът за тренировка наближава!

Какво правим в тази и подобни ситуации с Иво?

Естествено на Иво, няма да му е особен проблем да спре на аварийки в задръстването. Да слезе от автомобила, при това без да бърза(все пак с внушаващото си 125+ кг тегло, подплатено със Световно известна сила на дали някой ще посмее да нервничи и да натиска клаксона) и да си вземе кутията с храна. И все пак има много по лесен вариант.

Този вариант със сигурност е познат на повечето от спортуващи и се крие в кутията, която държим, и която с удоволствие се присъедини към нашето селфи. Да става дума за протеинов шейк!

Протеиновият шейк е един от най-удобните заместители на високобелтъчното хранене. Той е удобен по всяко време и през деня, и през нощта, и в задръстване, и в киното, и в магазина, и във фитнес залата!
Т.е. навсякъде. Отгоре на всичко е супер вкусен и с различни вкусове.

По колко да пием протеинов шейк?

Начинаещите фитнес „маняци“ смятат, че протеиновия шейк е едва ли не някакъв вълшебен прах и от него пият по 1 път на ден.
Винаги ми е ставало смешно, когато някой ме е запитвал дали пия протеини!
А още повече съм се смял, когато са ме питали дори и доктори! Та!

Протеиновият шейк е вид високобелтъчна храна.
В случая – кутията с протеин на снимката съдържа 87 грама белтъчини на 100 грама продукт. Това количество е огромно, и естествено няма нищо общо със съдържанието на белтъчини в 100 грама пилешко филе.
В 100 грама пилешко филе съдържанието на белтъчини е около 18 грама.

добър протеинов шейк

87 процента белтъци на 100 грама прах

СЪДЪРЖАНИЕ: в 100 гр в 1 доза 30 гр в доза 60 гр
Протеин 87 гр 26,1 гр 52,2 гр
Въглехидрати 5,5 гр 1,65 гр 3,3 гр
Мазнини 3,3 гр 1 гр 2 гр
Холестерол 0 0 0
Калций 587 мг 176 мг 352 мг
Магнезий 62 мг 18,6 мг 37,2 мг
Фосфор 345 мг 103,5 мг 207 мг
Хром 100 мкг 30 мкг 60 мкг
Желязо 12,4 мг 3,72мг  7,44 мг
Калории 325 98 196

За поръчка - кликни тук или на тел. 0893 889 768

Относно вкусовите качества и разтворимост на продукта споделям, че нямам забележки. Предполагам, че който го е пробвал е на същото мнение!

Обикновено на активно спортуващ човек с тегло от 75 килограма са му необходими между 25-40 грама белтъчини в хранене в зависимост от целта.
По високият системен прием на белтъчини, може да има опасни последици за здравето. Така, че не прекалявайте с консумацията, защото няма да получите по добри резултати(бел. авт. пробвал съм)!

Предполагам схванахте удобството на протеиновия шейк и съдържанието на белтъчини в порция.

Кога да пием от този супер добър протеинов шейк?

Отговорът е на всеки 3 часа като допълнение към храненето или просто като източник на белтъчини, съобразен с вашето тегло, цели и възможности.

В помощ по всяко време на денонощието

Много добър вариант е да си заделите и порция протеинов шейк, която да консумирате около 60 минути преди тренировка.

Това време е достатъчно за да се разгради протеиновия шейк и да не чувствате стомашен дискомфорт по време на тренировка, да се предпазите от катаболното състояние.
И не на последно място да се възползвате от максималното напомпване на мускулите, особено ако тренировъчната ви програма е за повишаване на мускулната маса.

Ако желаете да пробвате от протеинът, който пием

В случай, че желаете да пробвате от протеиновия шейк, който пие Световният шампион по силов трибой Ивайло Христов и аз Мартин Гергов – „Diamond Iso Whe“, то! Поръчай още сега продукта – онлайн! Ако имаш въпроси за неговата употреба – ползвай за съвет телефон – 0893 889 768.

За поръчка - кликни тук или на тел. 0893 889 768

Относно вкусовите качества и разтворимост на продукта споделям, че нямам забележки. Предполагам, че който го е пробвал е на същото мнение!

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.