Ревю на природния тестостеронов бустер „SD-200“ с екстракт от Tongkat Ali

Tongkat Ali - добавка за повишаване на либидото

Едно от най-лошите неща, които могат да се случат на всеки мъж е спадът в производството на тестостерон. Това може да доведе до по-ниско сексуално желание и слаба ерекция. Казват, че растението „Tongkat Ali“ може да помогне за увеличаване нивата на тестостерон. Носят се слухове, че ползите от „Tongkat Ali“ включват постигне на добро полово влечение, костна маса, потентност, сила, и изгаряне на мазнините. Също така спомага и за повишаване на концентрацията.

Как работи и какви са предимствата на Tongkat Ali?

Tongkat Ali е естествен тестостеронов бустер. Той действа, като стимулира производството на лутенизиращ хормон, който насърчава Лайдиговите клетки да произвеждат тестостерон.

Екстракт от билки за потентност

Tongkat Ali обикновено увеличава нивата на тестостерон в тялото на човека, като по този начин се повишава и либидото, което обикновено пада надолу с повишаване на възрастта.

Jungle tongkatali
Растението от което се прави SD-200

Екстрактът от Tongkat Ali в „SD-200“ също може да увеличи мускулната сила и маса, енергия и жизненост.

Кой може да ползва екстракта(съгласно мнения за Tongkat Али)?

  • Културисти и други спортисти, треньори, които желаят да се намали времето за възстановяване след тренировка.
  • Мъже, чиито нива на тестостерон са ниски.
  • Мъже, които желаят да подобрят твърдостта и размера на своята ерекция.
  • Мъже, които искат да подобрят своята енергия и концентрация.

Употреба на SD-200!

Обикновено, препоръчителната доза е 2 капсули дневно. Въпреки това, преди да използвате продукта е препоръчително, да се консултирате с лекар и да следвате всички инструкции на опаковката на продукта. Според производителя – мъже, страдащи от сърдечно-съдови заболявания или рак на простатата, трябва да избягват приема на добавката.

Хранителна добавка за повишаване на потентността
По 2 капсули дневно

Според производителя добавката „SD-200“ не работи веднага, а постепенно след определен период от време на ползване(бел. авт. обикновено ефекта при прием на добавки се усеща след около 10-14 дни и повече) ще започнете да изпитвате положителни резултати.

От къде да купя Tongkat Ali?

Аз получих този продукт от Сингапур за ревю в новата секция на блога ми „Pro Test Blogger“. Хранителната добавка „SD-200“ пристигна в рамките на около 10-12 дни и от 2 дни я ползвам.

Потентност храни
Цена на продукта – $ 107,40

Най-добрият вариант, откъдето може да купите този природен тестостерон бустер е в официалния уебсайт на компанията: www.sd-200.com , където са предложени едни от най-добрите оферти.

Заключение

Според много мнения – цитирайки отново производителя, SD-200 Tongkat Ali е един от най-добрите тестостерон бустери на пазара. За разлика от други бустери, няма сериозни странични ефекти. В действителност, основен страничен ефект, който може да се получи е безсъние, което може да бъде контролирано чрез намаляване на дозата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *