зелен сертификат и ваксиниране - мения

Не на зеления Covid сертификат и ваксина по принуда! Мнения по темата на доц. Петър Атанасов от УМБАЛСМ „Пирогов“ и части от протеста!

Зеленият сертификат и задължителната (принудителната) ваксинация срещу Covid за мен са античовешко престъпление. Така наречения и мега популярен зелен сертификат е документ, който удостоверява, че лице е ваксинирано срещу Covid. Задължителната и принудителната ваксинация срещу Covid е изискване за всички граждани вече във всяка страна. Цялата тази вече две години и нещо „измислена пандемия“ с право може да се нарече античовешко престъпление, защото нарушава правата на човека и накърнява индивидуалната свобода, които са гарантирани от закона.

Зеленият сертификат е задължителна мярка, която принуждава хората да се ваксинират срещу вируса Covid. Тази мярка се защитава от Министерството на здравеопазването във всяка една страна, но е престъпление срещу човечеството. Лично аз като фитнес треньор и много мои колеги спортисти не можем да работим свободно. Масово са наложени ограничения за пазаруване, пътуване, посещения на фитнес центрове, ресторанти. Принудиха хората да си сложат не една, а вече 4-5-та ваксина. Бустерни дози, една маска, две маски, специални маски. Затваряха паркове, като пускаха на разходка само хора с кучета. Това е лудост! Лудост заради, която е виновна масовката. Защото масовката се страхува да не си изгуби хляба. И щом по телевизията нещо кажат, че е така. Точка.. така е! И продължавам…

Не на зеления сертификат и принудителното ваксиниране!

Уважаема масовка… вие ли ми говорите за здраве, които масово сте с наднормено тегло, храните се с храна тип „лайна“ и не спортувате. Но ви е грижа за здравето?! Моля? Уа та фак! Имунна система с лекарства ли се гради бе НЕ уважаеми „доктор специалисти“ и подобни твари пропаганда на нездравословния начин на живот. Имам не е един и два случаи разказвани ми и от медицински лица против „2+ годишните глупости на търкалета“. Имам над 10 теми за уау… ба си мааамата… Corona вируса.

Протест против зелен сертификат и ваксина Covid

Но нека ви разкажа един разговор от снощи по темата със сестра ми, която живее в Гърция, както и майка ми…

Както знаем пенсионерите в Гърция са принудени да се ваксинират, защото в противен случай ще има наложат глоба от 100 евро на месец. Няма значение имаш ли нямаш ли здрава имунна система. Всичко под ножа!

Снощи се чух със сестра ми, която живее от над 20 години в Гърция и е сред принудените да се ваксинира. Сестра ми е човек, който спортува активно и се храни здравословно. Разбира си е ударила по принуда две дози ваксина. Но разбира се вече принудена да си удари и трета доза! И отива за третата доза. Бият й дозата и както е здрава и вече след около 2 дни започва да се влошава здравето й. Разбира се между останалите дози я боли от време на време гърло, хрема, като й предписват и антибиотик. Но пък не е… нали с Covid! Ура!!! Запушва й се носа след третата доза. Вдига температура и отива да си направи тест. Същият се оказва положителен. Обаче след ден отново решава да си направи нов тест… и той се оказва отрицателен! И как така бе…

„Мартине, аз толкова не съм се разболявала, откакто започнах да си бия тия ваксини. Ми сподели тя в разговор по телефона!“

Но това е дълга тема на разговор по която направих няколко публикации, включително и интервю с адокат Пенев за дребния шрифт в документите на ваксините. По темата около 6 месеца по късно се изказа и Румънски депутат от Европарламента, но… остана в нечут, както редица доктори, доценти, фитнес треньори и друг лица.

Докторите, които са против зеления сертификат и принудителното ваксиниране – остават „нечути“!?

Да, да! Изказаха се по темата против ваксинирането и зеления сертификат, както доцент д-р Мaнгъров – инфекционист и педиатър от Инфекциозна болница, така и доц. Петър Атанасов от „Пирогов“. Но масата не слуша техните съвети. Тя слуша телевизията и разни здравни мижитурки, готови на всичко за пари и власт! Нормални ли сте бе…? Изгледайте видеото по долу за да видите кадри от наскоро провелия се протест и мнението по темата на доц. Петър Атанасов (не съм към нито една партия… да подчертая, но ненавиждам цялото това робство).

Видео Материал!

Според Световната здравна организация (World Health Organization) физическото бездействие е четвъртият водещ рисков фактор за световната смъртност. А защо тези здравни организации не проповядват здраве, а само лекарства. Разбира се, че е важно да има болни хора. Колкото повече болни, толкова повече пари за лекарства.

Ваксините не носят здраве, те осигуряват само временен имунитет за ограничен период от време. За да сте сигурни, че имунитетът ви ще продължи възможно най-дълго, трябва да инвестирате време във фитнес и правилно хранене, които намалят и стреса! НЕ НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ И ПРИНУДИТЕЛНИТЕ COVID МЕРКИ! Корона вирусът не е нещо ново, предполагам разбрахте във видеото по горе, ако сте го изгледали до край. Той е просто… грип! И със сигурност сте боледували от него и подобни настинки! Свалете маските и живейте нормално! / По Здрави, Mr. 3Hours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *