Блог

Репортаж с Мартин Гергов Зае 1-во Място във VBOX7

Анаболни стероидиДопинг – може би всеки е чувал за него.
Малцина обаче са тези, които разбират истинското му значение, но много повече са онези пък, които го вземат.
И още по-лошо е, когато се взема от деца.

Да, може би ще кажете, че допинг взимат само професионалните състезатели, и със сигурност сте чували, че някой състезател е хванат на допинг тест.
Но, какво всъщност е допингът!
Под допинг се разбира приемането на вещества и медикаменти(лекарства), неразрешени за използване при постигане на големи постижения в спорта.

Тези вещества и медикаменти правят спортиста по силен и издръжлив и подпомагат неговото възстановяване, но злоупотребата с тях води до фатални последствия.

КЪМ АНАБОЛИТЕ ПОСЯГАТ И ТИНЕЙДЖЪРИ

Използването на медикаменти без лекарско предписание и наблюдение, може да ви донесе сериозни здравословни проблеми!
Моят съвет към всички начинаещи е да обръщат основно внимание на тренировките, храненето и хранителните добавки, и да не се заблуждават, че приемайки „химия“ ще станат с тяло като на Шварценегер или пък друг професионален културист за нула време!

Това е пълна заблуда, първо защото нямате толкова голям стаж във фитнес залата, и второ, защото „системата“, която ще намерите някъде в нета може да не е за вас!
Гледайте следващия видеоматериал с мен по темата във VBOX, който зае 1-во място в топ 40 за деня с над 130 000 гледания и над 1700 коментара!

Препоръчано! „Grenade Fat Burner – е революционен термогенен и пред-тренировъчен мотиватор. Той е описан като най-силния фетбърнър в Света“. Виж Още »

добър фитнес инструктор

ЕЛА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

youtube fitnes instruktor

ПРЕДЛОЖЕНО ОТ GOOGLE ADS

Мартин Гергов

Благодаря Ви, че посетихте личния ми сайт. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), фитнес инструктор и фитнес консултант. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 год. За връзка с мен се обадете на телефон 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.