Хванах скумрия в реката

Хванах скумрия! Айде стига бе? Да бе във високопланиска рекичка между Костинброд и Своге [+Видео]

Хей, приятели! Хванах най-невероятната риба на блесна, която сте виждали някога в реката! Не, не е някаква обикновена пъстърва или шаран, а си е направо скумрия – да, скумрия, от океана! Не мога да повярвам, че се е отбила чак дотук в тази планинска река в България, за да се поразхлади от жегите.

Сигурен съм, че никой от вас не е ставал свидетел на подобно нещо. Е, поне аз имах страхотен улов за днес и ще си похапна тази риба с моят оператор и майстор готвач Pe! Скумрията приготвихме на най-удобното преносимо газово барбекю в света NomadiQ, което взехме от огромния магазин за барбекюта в град София – Great Western.

Гледайте видео материала ми по темата за да разберете как хванах скумрията

Беше през слънчевия юнски ден на лето 2024-то, когато решихме отново да излезем на палатка сред природата. И тръгнагме по пътя от Костинброд в посока Своге. Търсихме си местенце с рекичка, защото е много по яко да има до теб водичка. И така натататък, и така нататък. Научете повече подробности в риболовното ми видео.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО ПО ТЕМАТА

Какво ще кажете за риболова ми, а? 😉 Така, че… ако хванеш и ти скумрия в река… е те това е улов. А може и кит или пък акула?! Хм. Иначе скумрията е най-вкусната риба за барбекю на база опита ми!