Самобръсначка Gillette Fusion Proglide

Грабнах Gillette Fusion Proglide Rogue One A Star Wars Story и още повече за 30.00 лева

Самобръсначка Gillette Fusion Proglide Rogue One A Star Wars Story е ferrari-то в света на самобръсначките, които съм ползвал. Това е най-яката самобръсначка за мен към днешна дата. И я грабнах с три ножчета подарък и това не е всичко! Но нека ви разкажа в подробности!

Ножчетата на старата ми самобръсначка „Gillette Mach 3“ бяха за смяна. Разбира се влязох в най-якия и с най-добрите промоции за мен сайт с хиляди оригинални козметични продукти – Parfimo.bg. Намерих ножчетата с 38% отстъпка и ги добавих в кошницата! Поръчах само две ножчета, защото нещо ми подсказваше, че е време да сменя старата си самобръсначка с нова. Не знаех, че в Parfimo се предлагат и самобръсначки. Но в момента в който влязох в подаръчни комплекти! Уааау! Попаднах на уникалната…

Самобръсначка Gillette Fusion Proglide Rogue One A Star Wars Story

Самобръсначка Gillette Fusion Proglide Rogue One A Star Wars Story

Тази самобръсначка излъчва прецизност, смела визия и революционни иновации. За разлика от старата ми самобръсначка „Gillette Mach 3“, която е с три ножчета и твърда глава! Уааау! Gillette Fusion Proglide Rogue One A Star Wars Story е с пет ножчета и подвижна вляво и дясно глава. Вижте повече за нея и какво още си грабнах във видеото ми.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

НАПРЕД КЪМ PARFIMO.BG - КЛИКНИ ТУК

Революционната линия Gillette Fusion е с 5 мега остри ножчета. В стремежа си да осигури на мъжете най-доброто и гладко бръснене, марка Gillette доставя на пазара своите ножчета за бръснене повече от 100 години. Акцентът се поставя на: прецизност, смела визия и революционни иновации, които е правят абсолютния номер едно в областта на бръсненето.

Днес е надежден партньор не само за мъжете, но и за жените. „За мъжете – най-доброто!“ това е мотото на компанията. Благодарение на упоритото търсене на съвършенство днес, с чиста съвест може да се каже, че Gillette наистина предлагат най-доброто за мъжете. И всъщност не само за тях.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!