Самозадоволяване и мастурбиране при мъжете

Митове и истини за ръкоблудството с Лудия репортер, Mr. 3Hours и сексолога доц. д-р Бостанджиев

Самозадоволяване или още наричано мастурбация или мастурбиране при мъжете е тема, която има своите митове и истини. С една немалка част от митовете съм се сблъсквал като състезател в Националния отбор на България по силов трибой. За да имам повече сила, както аз, така и колеги сме се въздържали от секс, както и от masturbation.

P.S. А’бе правили сме си, какви ли не експерименти. Като например… аха да… и СТОП! Или пък… копелле, ами, ако след като… си го пийнеш… демек има кръговрат някакъв, дали няма да е ок за силата. Е, последното не сме го пробвали!

И причината за въздържанието ни митично беше силата. Да, точно така. Никакъв секс, никакво мастурбиране в името на великата взривна сила. Също така бях чувал и разни приказки, че именно това „ръкоблудство“, ама хич не било полезно за здравето. Но рано или късно истината излиза на яве. Разбира се, когато я търсиш и работиш по темата. Та нека ви споделя!

Самозадоволяване с Даниел Петканов (лудия репортер)

Даниел Петканов известен най-вече с прякора си „Лудя репортер“ е реален герой, който една голяма част от хората в България познават от телевизионния екран. От време на време поглеждам неговия ютуб канал и си личи, когато е на кеф и когато не е. И това е така, защото е доста емоционална натура. Но! Преди няколко дни ме цапна с видеото си на тема „Самозадоволяване“.

Самозадоволяване мъже - вредно или полезно з аздравето

Та в това си видео Петканов е по-скоро против мастурбирането при мъжете. За жените нищо не споделя?! И същият е спрял да ръкоблудства над 100 дни и продължава! Ъ? Но нека ви споделя във следното видео. В него ще научите за една част от митовете, както и истините с любезната подкрепа на сексолога доцент доктор Румен Бостанджиев!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!