Три дни пълен релакс в 5-звездния апартхотел „Lucky Bansko Spa & Relax“

добър хотел в банско

Работа, работа и пак работа. Фитнес, диети, емоции, любов. Зачертах работата, отчасти фитнеса и диетите, и само пред няколко дни се отдадох на пълен релакс. Време ми беше да разпусна, защото почивните дни при мен почти са се изпарили.

И ето ме в планинският град Банско

За първи път посещавам град Банско и с ръка на сърцето ще споделя, че това едно вълшебно красиво място. Място, което започва да цъфти в бели цветове най-вече през зимата, когато пристигат и безброй туристи любители на ските. Тук се намира и Националния парк „Пирин„, който всъщност е сърцето на вълшебната приказка.

добър хотел в банско

Парк Пирин е една от най-интересните в ботаническо отношение местности в България. През лятото може да излезете и на палатка в планината Пирин, но през зимата, това не е за препоръчване! Така, че остава вариантът с наемане на добър хотел в Банско.

В следващите редове ще споделя във видео ревю, моите впечатления от 3-дневния ми престой в един наистина добър хотел в Банско с пет звезди!

Апартхотел „Лъки Банско СПА & Релакс“ е открит и започва да работи през декември 2007 г.

Още със създаването си, Лъки Банско става най-модерният хотел от апартаментен тип в Банско, който умело съчетава в себе си предимствата на хотелско настаняване и удобството да разполагаш с всички екстри на изцяло оборудван апартамент или студио.

Моето видео ревю

Отношението, стаите, спа центъра, уюта, wi-fi връзката, храната и всичко останало е на ниво, което те кара да се отпуснеш и отдадеш на една истинска почивка. Вижте повече във видео ревюто, което направих:

Апартхотелът притежава комфортни 115 студия и апартаменти , но има и разгърната хотелска инфраструктура с денонощна рецепция, лоби бар, класически ресторант, конферентни зали, детска стая и пълната гама допълнителни услуги, правещи ваканцията на гостите приятна и възстановяваща.

спа хотел банско

Много може да се пише и говори за този хотел, и ако видео ревюто не ви е било достатъчно(няма как да е според мен) , то заповядайте и в официалната страница на 5-звездния апартхотел „Lucky Bansko Spa & Relax“ на уеб адрес: https://luckybansko.bg

Кога е най-добре да се отдадете на Relax?

Предполагам, че бихте ми задали въпроса, нали! И предполагам, че имате предвид, кога има най-малко хора? По стечение на обстоятелствата, повечето хора използват петък, събота и в неделя следобед си тръгват, защото в понеделник, отново са на работа.

Така, че заповядайте в неделя, понеделник и вторник например. Или пък хапнете в 7.30 часа своята закуска, и след това от 8.00 часа напред към СПА центъра. А след това към планината!

добър хотел в банско

Предлагам ви да направите своята резервация възможно най-рано, а не в последния момент за да сте спокойни, че ще има свободни апартаменти.

Резервирай на най-добра цена!

При резервация през сайта на апартхотел „Лъки Банско Спа & Релакс“, получавате отстъпка 7% от цени „Рецепция“ и допълнително 3% при резервация с невъзвръщаем депозит.

РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ LUCKYBANSKO.COM - КЛИКНИ ТУК!
Ако пък сте привърженик на Световно известният сайт за резервации на хотели – Booking.com, кликнете на зеления бутон!

РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ BOOKING.COM - КЛИКНИ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *