хотел в Бургас

Хотел „Авеню“ в град Бургас отговори на моите бизнес очаквания!

Хотел в Бургас? Ако сте решили да отскочите по работа до град Бургас и си търсите хотел, който да бъде удобен в тази насока! Препоръчвам хотел „Авеню“ и ще разберете, защо в следващите редове на тази публикация в която ще споделя тридневния ми престой.

Хотел „Авеню“ е хотел в Бургас, който определено ми хареса!

Преди няколко дни ми се наложи да пътувам за град Бургас по работа. Бях организирал две работни срещи. Винаги запазвам хотел, няколко дни предварително през интернет за да съм сигурен, че мястото ми е резервирано. А и резервацията през интернет, обикновено е по евтина, отколкото на място!

И се впуснах в интернет да търся хотел в Бургас, който да отговори на моите претенции – цена, разположение, качество. И след час попаднах на хотелът за който говоря.

Хотел в Бургас Авеню
Хотел „Авеню“ , гр. Бургас

Хотел „Авеню“ e разположен на входа на град Бургас(идвайки от град София). Хотелът е голям и на разположение са 30 единични стаи, 27 двойни стандартни стаи, 52 двойни големи стаи и 8 апартамента, които са модерно и комфортно оборудвaни с бърз и безплатен WiFi интернет достъп, климатик, кабелна телевизия, телефон и хладилник.

Резервирай на супер цена - Кликни Тук

Хотелът предлага и голям външен паркинг(точно пред хотела) , който е безплатен за гостите на хотела.

Евтини нощувки в Бургас
Част от стаята ми в хотела

В хотела на разположение на гостите е ресторант, както и безплатен фитнес център. В непосредствена близост до хотела има фризьорски салон, фотостудио с добри принтери, множество заведения за бързо и бавно хранене. На 5 минутки пеша е разположен и МОЛ „Бургас Плаза“.

Мол Бъргас плаза
МОЛ „Бургас Плаза“ е разположен на „гърба“ на хотел „Авеню“

На до 2-5 минути пеша са разположени и магазините „МЕТРО“ и „Технополис“. Има и огромна бензиностанция!

Резервирай на супер цена - Кликни Тук

Магазин Метро Бургас
„МЕТРО“ в гр. Бургас

В съседство до хотела(на 1 минутка пеша) е разположен и магазин „Технополис“.

Как да си запазите стая на най-добра цена в този хотел в Бургас? И още от ревюто ми!

Стаята в която отседнах беше обзаведена в стил, който отговаряше на моето търсене. Леглото беше голямо(винаги избирам спалня) , а интернет връзката на която много държа по време на престоя си с цел работа беше без забележка.

Поръчах единична стая, която е разумно голяма и свободно можеш да разположиш вещите си без да се изнервяш.

Добри хотели в Бургас

На разположение имах и голяма тераса с масичка и столчета, която честно казано не успях да използвам поради ангажиментите си.

Хотел с тераса в Бургас

Препоръчвам този хотел в Бургас, както с цел бизнес пътуване, така и с цел екскурзия или семейна почивка. А централния плаж на Бургас е на около 4 километра с автомобил. Но ползвайте такси, защото около плажа има малко места за паркиране и са в „синята зона“!

ЗА ДА РЕЗЕРВИРАТЕ СТАЯ В ХОТЕЛ „АВЕНЮ“ НА НАЙ-ДОБРА ЦЕНА!

КЛИКНЕТЕ НА ЗЕЛЕНИЯ БУТОН!

Резервирай на супер цена - Кликни Тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *