Видео монтажист и seo копирайтър

От самото си начало бях най-силният и решен да покоря света (или поне една яйцеклетка)

Здравейте, хора! Днес ще ви разкажа за един впечатляващ сперматозоид – мен! И, ако четеш този материал, който е придружен и с видео (малко по-долу) може би и ти си герой. Та нека ви разкажа!От самото си начало бях най-силният и решен да покоря света (или поне една яйчна клетка).

След като преминах успешно през процеса на оплождане, реших да използвам моите суперспособности и в други области. Приеха ме във ВВОВУ „Васил Левски“ и Национална Спортна Академия. Направих Държавен рекорд по силов трибой, бях 4-ти в света по мъртва тяха още на 1-то си световно първенство. Работех като старшина на рота, а след това станах фитнес инструктор. И до ден днешен съм Premium пример за останалите сперматозоиди, които искаха да бъдат толкова готини като мен.

Но не само това: Отключих в себе си и ключалките на видеомонтажист и SEO копирайтър!

Една голяма част от екшън моментите в живота си след като излязох на бял свят, ги заснех и монтирах в страхотни клипчета. Ако някой от вас има нужда от доказателството, може да погледне клипчетата ми в YouTube! Но като за начало изгледайте ето това видео…

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО

След това, решението беше ясно – станах и SEO Копирайтър, като имам опит около 19 години. Знаех как да използвам ключовите думи по такъв начин, че сайтовете да се изкачат на върха на търсачките. И така започнах работа като онлайн маркетинг специалист в голяма столична компания. След една година и няколко месеца я напуснах, защото не обичам рамките! Все пак аз съм Дракон. А Драконите обичат да летят и рамките не са за тях!

Така че, приятели, бях най-силният сперматозоид още от самото начало и продължавам да завладявам света в различни области, които са ми при сърце. Нека всички ние стремим към успех и постижения, както и все повече позитивни емоции дори още в корема на мама като малки сперматозоидчета!