Сподели Леглото Си с Mr. 3Hours и Спечели Подарък

Спечели специална фитнес наградаВсички поддържащи апетитни фитнес форми са наясно, че храненето и тренировките са от много голямо значение.
Тренировки всеки ден и хранене на 3 часа.
А, дали само тези две неща са достатъчни!

Замисляли ли сте се, какво друго е от особена важност за поддържане на апетитни форми? Какво казахте, секса ли!
Да естествено, че е важен за хормоните.
Чрез него стимулираме жлезите с вътрешна секреция, а това ни прави по млади.
А, какво правите обикновено след секс?
Хм, естествено, че спите предполагам, особено ако е в по-късните часове на деня.

Сънят е от особено важно значение за цялостния завършек, относно възстановяването ни. Поне 8 часа здрав сън на вечер са ни необходими за да се чувстваме във чудесна форма.

СПОДЕЛИ ЛЕГЛОТО СИ С MR. 3HOURS И СПЕЧЕЛИ

И понеже настроението вече е доста празнично, ето поредната награда, която може да спечелите след жребий, само ако пожелаете да споделите легло си с “Mr. 3Hours”!
Ако наистина сте поне малко луд, което с други думи казано, т.е. от сърце желаете да споделите през зимните месеци(поне) вашето легло с „нереално лудия“ Mr. 3Hours!

Както и желаете да правите с него, каквото си поискате, защото той ще бъде до Вас и ще напомня за формулата на младостта – фитнес, диета, положителни емоции, любов.
Също така ще може да го прегръщате, целувате, гушкате и т.н. само както вие си знаете и, когато единствено само вие решите и прецените, че е необходимо! То!!!

Фитнес и сън

Посетете страницата на Mr. 3Hours на уеб адрес – www.3Hours.eu и оставете коментар под публикацията със следния текст: “Искам Mr. 3Hours в моето легло”.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!