tiande мнения

TianDe пътуване с духа на Тибет! Какво се крие в кутията с пеперуди „TianDe“?

В днешната ми тема благодарение на изрисуваната с пеперуди приказна кутия „TianDe“ ще ви пренеса в далечен Тибет. Тибет наричан още „Земя на снеговете“ е географска област в Централна Азия, разположена на Цинхай-Тибетското плато. TianDe е руска компания, основана в град Барнаул през 2007 г. от петима предприемачи, инвестиращи собствен капитал.

Идеята на предприемачите била да създадат компания за производство на продукти, които са източник на здраве и красота за нейните потребители. Както и да стимулират развитието на служителите в екипа на TianDe.

TianDe залага на древни Тибетски рецепти

Компанията TianDe бързо набира популярност, признание в Русия и финансов успех. На Европейския пазар е от около 5 години. Качеството на продуктите й се дължи на древни китайски и алтайски рецепти, произведени в Китай и Русия. В Китай продуктите се произвеждат в държавни предприятия с утвърдени традиции за запазване на древните рецепти. Към днешна дата компанията развива дейността си в повече от 32 страни по света и има над 13 милиона партньори.

TIANDE МНЕНИЯ – ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Продуктите на TianDe действат терапевтично, като помагат на тялото да се справи с проблемите и нуждите си. По точно казано, те съдействат за повишаването на способността на тялото да се самолекува. Според компанията техният високо-активен състав е съпоставим с професионалните продукти (15 – 20%) и в същото време може да се похвали с бонуса, че е от естествен произход.

Базови съставки в продуктите са: гъба лингджи, женшен, джинджифил, водорасли, кордицепс, змийско масло, муцин от охлюви, овча плацента и други.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!