Tommy Hilfiger е един приказен часовник

Един ден по часовник в надпревара с времето и търсене на любовта в гр. Бургас

Tommy Hilfiger е часовникът, който грабна вниманието ми от раз и се превърна в главен виновник за старта на тази безценна тема. Всъщност обаче искрата пламна от онлайн магазинът за маркови часовници Timedix.bg.

Преди години аз Мартин Гергов създадох образа на Mr. 3Hours…

Той бе плод на положителни емоции във фитнес залата, чиято цел беше да напомня на моите клиенти да се хранят на всеки 3 часа правилно. И хранейки се на всеки 3 часа, те също не трябваше да забравят и за формулата на младостта и дълголетието, която се превърна в слоган – фитнес (тренировки със свободни тежести и базови упражнения) , диета (правилно хранене), емоции (положителни) , любов (истинска) .

Днес искам да ви представя един от моите безценни дни с приказния Tommy Hilfiger часовник!

И по точно, как минава денят ми по часовник, посвещавайки се на една безценна формула, която включва четири магически съставки:

  • Диета

Когато съм на работа (в последните месеци се налага да ставам в 04.30 часа), обикновено първото ми за деня хранене е в интервала 4.30-5.00 часа. Точно по това време, нямам голям апетит, още ми се спи и най-лесния вариант е да си направя един качествен шейк с четири варени яйца и айрян.

варени яйца и айря е първото хранене от моя ден с Tommy Hilfiger

След което храненията ми са на всеки 3-3,5 часа, като в най-голямо количество са продуктите богати на белтъчини от животински произход.

  • Фитнес

Според опита ми – няма по добър спорт за изграждане на красиво и симетрично тяло от тренировките със свободни тежести, като за сигурна основа се поставят само и единствено базовите упражнения.

фитнес треньор

  • Емоции

Знаете ли! Съветът ми е да не се задържате в компании с негативно настроени за живота хора. Те ще ви разболеят също като тях самите и вероятността да ви разберат е плачевна! Търсете позитивно настроените към живота хора, които поставят на пиедестал безценните неща – така ще се презареждате взаимно.

На Арда фестивал 2018 с Tommy Hilfiger

Ето например тази снимка от „Arda Festival 2018“ беше тотално изпълнена с позитивна енергия. Но човекът, който я засне беше много позитивен (въпреки, че е от Гърция и не го познавах). Снимах и видео материали, но в тях го нямаше онзи позитивен живец… и затова публикувам само снимката от този емоушън ден!

А сега пристъпвам направо към видео материала в който ще видите подробности от деня ми с Tommy Hilfiger!

Видеото е 25 минути, като препоръчвам да не ги съкращавате, защото ще разберете:

  1. Как да си направите най-лесно първото за деня качествено хранене;
  2. Кои са на-добрите упражнения за коремните мускули и правилното им изпълнение;
  3. Преминавам на бързо през позитивните емоции е една енергизирана снимка;
  4. Намерих ли истинската любов в град Бургас – интервюта придружени с истински истории за любовта;

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

P.S. Във видео материала ви споменах за разговора с едно момиче (на 13 години), с което си говорихме близо час. Този разговор наистина накара сърцето ми да прелее от разсъжденията й за чистата и истинска любов. Любов в коят няма глава на семейството, няма по слаб и по силен! Любов в която двамата са едно цяло! Каза ми и, че нямам нищо общо с други водещи, които е засичала и които са били много надменни. И знаете ли казах си аз!

Ако в едно семейство децата ви виждат истинска любов и им се говори за нея, и те ще бъдат истински, и ще я разбират и ценят. Но в една не малка част от случаите децата биват объркани, защото още от малки им бива връчван материализъм като – намери си богат мъж или жена, вместо намери си мъж или жена, който да те обича и да обичаш! Ако това момиче беше над 18 години, честно щях да й коленича и да й предложа любовта си.

Тази безценна тема е осъществена с любезната подкрепа на Timedix.bg – онлайн магазин за оригинални маркови часовници!

В тази крайна част на публикацията, искам да ви запозная в подробности и с часовникът, който ме грабна от раз и приказката се случи, като си намерих дори „оператор“ в гр. Бургас! Най-добрият и безценен оператор от всички до сега, които съм намирал!

Моделът на „Tommy Hilfiger“, който избрах е изключително подходящ за мъже, който харесват елегантните аксесоари и да се грижат за добрия си външен вид – споделят от магазина за часовници. И определено е така според мен Mr. 3Hours!

оригинален мъжки часовник Tommy Hilfiger

Виж цената на часовника - кликни тук

Стилен и практичен модел на марката Tommy Hilfiger, с кварцов механизъм и аналогов дисплей, с каишка от телешка кожа в черен цвят и син циферблат със сребрист корпус. Часовникът поддържа функции за измерване на секунди, минути, час, дата, ден, 24 часа.

Виж още снимки на часовник „Tommy Hilfiger“ в галерията ми (кликни на снимката за да се отвори в голям формат).

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“8912″]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *