Уеб Сайт за VIP Фитнес Треньор

Фитнес програми и диети за отслабване, курс за фитнес инструктор, курс за фитнес треньор.Днес професията фитнес треньор е сред най-хубавите и предпочитани дейности с които доста хора се занимават.
Едни започват първо на шега, а след време се оказва втората им професия.

Ако и ти попадаш в под знаменателя фитнес инструктор. Този материал е именно за теб, защото благодарение на него ще научиш! Защо е необходимо да имаш личен професионален уеб сайт, който днес не малко фитнес треньори нямат.
Причината обикновено е, че не смятат за необходимост, което е огромна грешка или пък, че поддръжката му е много трудна!

Отговорът обаче е, че не са необходими толкова специални познания! Които може да научиш само, ако си завършил висше училище със специалност информатика.

И ТАКА… ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМ ЛИЧЕН УЕБ САЙТ?

Интернет пространството заема не малка част от живота ни.
Днес, когато търсим нещо, то обикновено питаме за него Google, а и така е най-лесно.
В тази тема ще дам само два, но важни примера по темата „Защо ви е необходим уеб сайт ако сте фитнес треньор“.

АЗ НЯМАМ МАГАЗИН ЗА ЕЛЕКТРОНИКА – НЕ МИ ТРЯБВА УЕБ САЙТ!

Не бързайте да взимате прибързани решения, а първо помислете.
Да приемем, че вие току що сте завършил Курс за фитнес треньор в НСА. И тепърва ви предстои да си намерите работа по специалността в престижен фитнес център.

Това, което първо трябва да направите. Е да влезете в jobs.bg и да разпращате CV-то си по мейлите на фитнес центровете предлагащи свободни работни места.

Ето сега ще ви дам точно 3 примера за необходимостта от личен сайт:

1. Кой съм аз?

– За да научат за вас, колкото и да сте добър, то трябва да се рекламирате, като един от най-лесните, ефективни и същевременно евтини начини си остава интернет рекламата.
Вашият личен уеб сайт е модерната визитна картичка, която няма нужда да я разпечатвате и ще може всички да я виждат при това само с няколко клика.

koiasamzi

И това ще улесни хората, които имат нужда от вас, защото освен cv-то ви, ще могат да разгледат вашите снимки, творческа дейност, дипломи, участия и т.н.

Притежавайки личен уеб сайт, ще имате възможност да публикувате:

  • Автобиография;
  • Снимки;
  • Видеа;
  • Статии писани лично от вас;
  • Контакти за връзка с вас;
  • И още, и още, и още…

2. Да, но фейсбук върши същата работа? Защо да хвърлям пари за уеб сайт?

Фейсбук е добро място за реклама, където да споделяте линкове от уеб сайта си, и именно това е една от причините всяка телевизия или друга медия да има група във фейсбук.
Но фейсбук няма онази платформа и система за оптимизация, която има сайта ви.
Пишейки само във фейсбук, всъщност вие работите за фейсбук.

Фейсбук фитнес

Когато имате и свой уеб сайт – нещата стоят професионално.
Ще имате възможност да си направите и допълнителни рекламни послания с вашия сайт, като – визитни картички, брошури, тениски и каквото ви дойде друго на ум и това ще съдейства още повече за популяризирането на вашата дейност и вашето име!

3. E-mail

Днес за разлика от далечното минало комуникацията ни на тема търсене на работа, сделки, информация и каквото и да било все по често се осъществява благодарение на интернет.

Каква обаче е разликата, ако имаме е-мейл поща през безплатни сайтове като yahoo.com, abv.bg , mail.bg, gmail.com и други пред това да имате е-мейл към сайта си, който е нещо като личен подпис.

Фитнес добавки за отслабване

Безплатен е-мейл днес има почти всеки човек, и честно казано няма как да се гледа толкова на сериозно на този вид мейли, защото няма гаранция, че човека зад този е-мейл сте именно вие.
Когато мейлът ви обаче е към вашия уеб сайт, то нещата стоят по коренно различен начин, и на вас и вашата дейност се гледа по доверчиво.

Вие ще бъдете отговорни за действията си, защото този сайт и електронна поща се водят на вашето име и винаги ще бъдете поне крачка пред тези, които са с безплатен е-мейл.
Дори просто, когато дадете мейла си на някой да ви изпрати нещо, веднага рекламирате себе си посредством домейна: ivan@vashiasite.com , а с безплатния мейл, отново работите безплатно за рекламата на ivan@abv.bg , ivan@mail.bg и др.

ДА – ЖЕЛАЯ ДА ИМАМ ЛИЧЕН УЕБ САЙТ

Ако стигнахте до този извод, то лично мога да ви поздравя и нека настъпим педала на газта, защото работата ни тепърва предстои.

Прегледайте следните сайтове като пример и ако ви харесват може да направим вашия сайт с такъв шаблон. Ако пък не, то ще имате възможността да си изберете шаблон по свой вкус по време на работата ни.

  • Пример 1 (кликнете на снимката)

Изработка на уеб сайт цена

Най-добър фитнес треньор

  • Пример 2 (кликнете на снимката)

Фитнес сайт с програми за отслабване

За да поръчате изготвянето на уеб сайт е необходимо да попълните „Анкетна карта“, която ще се отвори след като кликнете на жълтия бутон „Поръча Сега“. Let’ s Go!Mr. 3hours препоръчва

36.00лв.
-42%

Bсички продукти

Eternity Summer на Calvin Klein

37.00лв.
-26%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.