Написах по време на тренировка и изпях песен посветена на Бразилското дупе
Блог, Емоции

Написах по време на тренировка и изпях песен посветена на Бразилското дупе

Упражнения за дупе за жени са едни от най-търсените упражнения, но най-вече сред дамската аудитория. В интернет има хиляди видео материали с упражненията за дупе, но малцина са наистина работещите. Всъщност те се броят едва, едва на пръстите на едната ни ръка.

Кои са най-добрите упражнения за дупе за жени ще научите в песента ми!

Изгледайте видео материала с песента ми, посветена на „Бразилското дупе„, която се зароди по време на тренировката ни с Иван Ангов. Малко по късно пък аз я дописах.
Кликнете на видеото за да се насладите на песента ми, а може дори да я слушате преди тренировка с цел повишаване на мотивацията.

Песента ми(само текста е мой) във видео материала(видеото е от youtube) не е записана в студио, а чрез микрофона на лаптопа ми, и може да се направи цял летен хит с клип.
В който клип остава само да се включи(спонсорира) някой от бизнеса с кафето, за да можем да залеем на някоя мадама с бразилски „дадености“ деколтето. Естествено, че няма да е горещо кафе, а ще бъде Фрапе!

Успяхте ли да разберете, кои са най-добрите упражнения за дупе за жени?

Упражнението заемащо челни позиции сред всички упражнения за дупе за жени, и за мъже е клякането с широк разкрач с щанга на раменете зад врат. Имам предвид обаче, онова клякане в което давате последните си сили за последните 4 повторения във всяка една работна серия.
И ако се питате дали можете да си направите внушително „Бразилско дупе“ само с клякане, то отговорът ми е да! Но правете 8 работни серии на макс, като започнете от най-голямата тежест с която можете да направите 10 повторения.

Не забравяйте да ползвате широк колан за вдигане на тежести(най-добрите са коланите за силов трибой). Ако желаете пък още по добри резултати, може да добавите и бинтове за клякане. В случай, че желаете да правите и други упражнения за дупе – правете ги, но след като приключите с тежките 8 серии клякане с широк разкрач!

Препоръчани публикации

най-красивото дупе в света

Направи си най-красивото дупе в света само с една хард тренировка седмично! Готов ли си?

март 11th, 2020

Кое е най-красивото дупе в света е въпрос, чийто отговор е мечта за огромна част от хората. И признайте си, че бихте искали да е си имате красиво дупе, нали? Но мечтите се превръщат в реалност, когато...

Виж Повече

билки за потентност

Билковата „Epimedyumlu macun“ премахва умората и вдига яко потентността! Ефект след 30 минути! (+видео)

август 11th, 2019

Повишаване на потентността, премахване на умората и стреса, балансиране на кръвното налягане и още полезни неща предлага билковото сладко „Epimedyumlu Macun„. На този билков продукт, ко...

Виж Повече

Мартин Гергов - фитнес треньор

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.