упражнения за дупе за жени

Написах по време на тренировка и изпях песен посветена на Бразилското дупе

Упражнения за дупе за жени са едни от най-търсените упражнения, но най-вече сред дамската аудитория. В интернет има хиляди видео материали с упражненията за дупе, но малцина са наистина работещите. Всъщност те се броят едва, едва на пръстите на едната ни ръка.

Кои са най-добрите упражнения за дупе за жени ще научите в песента ми!

Изгледайте видео материала с песента ми, посветена на „Бразилското дупе„, която се зароди по време на тренировката ни с Иван Ангов. Малко по късно пък аз я дописах.
Кликнете на видеото за да се насладите на песента ми, а може дори да я слушате преди тренировка с цел повишаване на мотивацията.

Песента ми(само текста е мой) във видео материала(видеото е от youtube) не е записана в студио, а чрез микрофона на лаптопа ми, и може да се направи цял летен хит с клип.
В който клип остава само да се включи(спонсорира) някой от бизнеса с кафето, за да можем да залеем на някоя мадама с бразилски „дадености“ деколтето. Естествено, че няма да е горещо кафе, а ще бъде Фрапе!

Успяхте ли да разберете, кои са най-добрите упражнения за дупе за жени?

Упражнението заемащо челни позиции сред всички упражнения за дупе за жени, и за мъже е клякането с широк разкрач с щанга на раменете зад врат. Имам предвид обаче, онова клякане в което давате последните си сили за последните 4 повторения във всяка една работна серия.
И ако се питате дали можете да си направите внушително „Бразилско дупе“ само с клякане, то отговорът ми е да! Но правете 8 работни серии на макс, като започнете от най-голямата тежест с която можете да направите 10 повторения.

Не забравяйте да ползвате широк колан за вдигане на тежести(най-добрите са коланите за силов трибой). Ако желаете пък още по добри резултати, може да добавите и бинтове за клякане. В случай, че желаете да правите и други упражнения за дупе – правете ги, но след като приключите с тежките 8 серии клякане с широк разкрач!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *