С кастинг агенция „New Actors Studio“ се почувствах като Холивудски актьор
Блог, Емоции

С кастинг агенция „New Actors Studio“ се почувствах като Холивудски актьор

Привет! Аз съм Мартин Гергов - авторът на блога, и ще съм благодарен да се абонираш за YouTube канала ми. Просто кликни на червения бутон "YouTube". Приятно четене!

Кастинг агенция „New Actors Studio“ определено ме накараха да се почувствам като Холивудски актьор. И в България ги има професионалистите, но да попаднеш наистина на тях, опитът ми показва, че е голяма рядкост. Но нека ви разкажа!

Преди време се регистрирах в кастинг агенция „New Actors Studio“

Всъщност, честно да си призная имам регистрации в няколко български кастинг агенции. Но професионализмът, който срещнах в работата си с кастинг агенция „New Actors Studio, определено ме накара да се почувствам като Холивудски актьор, както се казва.
Един ден от офиса на агенцията ми звъннаха и ми споделиха, че съм одобрен за участие като актьор в реклама на френски мобилен оператор. Питаха ме за номера на дрехите и обувките, които нося, както и други подробности.

И ето ме на снимачната площадка във филмово студио „Бояна“. Организацията беше отлична. Имаше на разположение каравана от която по всяко време можеш да отидеш и да си вземеш безплатно чай, кафе, мляко, сокове, сандвичи и др. Когато пък настана време за обяд… уау! Никога в нито едно участие на бях попадал на такъв обяд, който определен не беше от онези обяди тип „да не те боли корема от глад“. Тук храната беше разнообразна и в изобилие – печена риба, пилешки пържоли, кюфтета, салати, десерти, супи… нямам думи!

Също така във времето, в което чаках своята роля, не чакахме навън, а имаше закрито и отопляемо помещение в което си комуникирахме с позитивния персонал на агенцията.

добра кастинг агенция в България

Снимките приключиха успешно и както беше описано по договор, получих и хонорара си.
Една от клаузите гласеше, че ако ме има в рекламата на френския оператор, повече от определеното в договора време, аз ще получа и допълнителен хонорар.

И да! Вече бях забравил за клаузите на този договор, но след година получих обаждане от кастинг агенция „New Actors Studio“, което ме зарадва с новината, че ме има повече от времето описано в договора и френската компания ще ми изплати предварително договорения в една от клаузите допълнителен хонорар. В най-кратки срокове се случи и това, като професионалният екип на кастинг агенцията за която говоря, дори се съобрази с моето положение, защото се намирах на около 400 км от гр. София.

Уау! Истина ли е това се запитах аз? Определено беше истина и реших да ги изненадам и аз!

Верен на принципа, че хубавите неща, трябва да се споделят, лошите да не се допускат, а професионалистите да се ценя! Аз реших да им изпратя едно подаръче от моя регион.
И те го получиха, и определено се зарадваха(въпреки, че беше скромно, но пък от сърце). Зарадваха отново и мен, защото радостта е заразителна. Направиха му снимка на подаръчето, която пък споделиха в тяхната фейсбук страница. Аз пък я споделям и с вас, читателите на блога ми за да ви заразя и вас! 🙂

най-добрата кастинг агенция

От името на целият ни екип, благодарим на Mr. 3 Hours – Blogger за изключително приятната изненада, която се получи днес в офиса. / New Actors Studio

Повече за кастинг агенция „New Actors Studio“

Кастинг агенция „New Actors Studio“ e основана през 2009 година от актрисата Златка Керемедчиева. Освен киноактьорската си школа, по късно тя е развила и други дейности свързани с киното, визуалното изкуство и рекламата. „New Actors Studio“ е регистриран продуцент към ИА „Национален филмов център”.

Мисията й е да популяризира и провокира креативноста на младите артисти, като им предоставя поле за изява и създава условия за развитие.

Видео визитка на New Actors Studio

Кино школата „New Actors Studio“ набират и обучават актьори и статисти за филмови и телевизионни продукции, рекламни и музикални клипове.

Ако желаете вие или вашето дете да навлезете професионално в кино индустрията! Посетете официалния им уеб сайт http://www.newactors.net , където ще намерите необходимата информация и телефони за връзка.

P.S. Заглавната снимка на публикацията е от друго мое участие, защото в снимачния ден не си бях взел фотоапарата. 🙂

ВИЖ НЯКОЛКО СПОДЕЛЕНИ ОТ МЕН ПРОДУКТА!

добър фитнес инструктор в софия град
Болки в ставите лечение добър крем против бръчки с ботокс екстракт от охлюви
добър фитнес треньор в град София

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.