С кастинг агенция „New Actors Studio“ се почувствах като Холивудски актьор

кастинг агенция

Кастинг агенция „New Actors Studio“ определено ме накараха да се почувствам като Холивудски актьор. И в България ги има професионалистите, но да попаднеш наистина на тях, опитът ми показва, че е голяма рядкост. Но нека ви разкажа! Преди време се регистрирах в кастинг агенция „New Actors Studio“

Всъщност, честно да си призная имам регистрации в няколко български кастинг агенции. Но професионализмът, който срещнах в работата си с кастинг агенция „New Actors Studio, определено ме накара да се почувствам като Холивудски актьор, както се казва. Един ден от офиса на агенцията ми звъннаха и ми споделиха, че съм одобрен за участие като актьор в реклама на френски мобилен оператор. Питаха ме за номера на дрехите и обувките, които нося, както и други подробности.

С кастинг агенция New Actors на снимачната площадка на филмово студио Бояна

Организацията беше отлична. Имаше на разположение каравана от която по всяко време можеш да отидеш и да си вземеш безплатно чай, кафе, мляко, сокове, сандвичи и др. Когато пък настана време за обяд… уау! Никога в нито едно участие на бях попадал на такъв обяд, който определен не беше от онези обяди тип „да не те боли корема от глад“. Тук храната беше разнообразна и в изобилие – печена риба, пилешки пържоли, кюфтета, салати, десерти, супи… нямам думи!

Също така във времето, в което чаках своята роля, не чакахме навън, а имаше закрито и отопляемо помещение в което си комуникирахме с позитивния персонал на агенцията.

добра кастинг агенция в България

Снимките приключиха успешно и както беше описано по договор, получих и хонорара си. Една от клаузите гласеше, че ако ме има в рекламата на френския оператор, повече от определеното в договора време, аз ще получа и допълнителен хонорар. И да! Вече бях забравил за клаузите на този договор, но след година получих обаждане от кастинг агенция „New Actors Studio“, което ме зарадва с новината, че ме има повече от времето описано в договора и френската компания ще ми изплати предварително договорения в една от клаузите допълнителен хонорар. В най-кратки срокове се случи и това, като професионалният екип на кастинг агенцията за която говоря, дори се съобрази с моето положение, защото се намирах на около 400 км от гр. София.

Уау! Истина ли е това се запитах аз? Определено беше истина и реших да ги изненадам и аз!

Верен на принципа, че хубавите неща, трябва да се споделят, лошите да не се допускат, а професионалистите да се ценя! Аз реших да им изпратя едно подаръче от моя регион. И те го получиха, и определено се зарадваха(въпреки, че беше скромно, но пък от сърце). Зарадваха отново и мен, защото радостта е заразителна. Направиха му снимка на подаръчето, която пък споделиха в тяхната фейсбук страница. Аз пък я споделям и с вас, читателите на блога ми за да ви заразя и вас! 🙂

най-добрата кастинг агенция

От името на целият ни екип, благодарим на Mr. 3 Hours – Blogger за изключително приятната изненада, която се получи днес в офиса. / New Actors Studio

Повече за кастинг агенция „New Actors Studio“

Кастинг агенция „New Actors Studio“ e основана през 2009 година от актрисата Златка Керемедчиева. Освен киноактьорската си школа, по късно тя е развила и други дейности свързани с киното, визуалното изкуство и рекламата. „New Actors Studio“ е регистриран продуцент към ИА „Национален филмов център”. Мисията й е да популяризира и провокира креативноста на младите артисти, като им предоставя поле за изява и създава условия за развитие.

Видео визитка на New Actors Studio

Кино школата „New Actors Studio“ набират и обучават актьори и статисти за филмови и телевизионни продукции, рекламни и музикални клипове. Ако желаете вие или вашето дете да навлезете професионално в кино индустрията! Посетете официалния им уеб сайт http://www.newactors.net , където ще намерите необходимата информация и телефони за връзка.

P.S. Заглавната снимка на публикацията е от друго мое участие, защото в снимачния ден не си бях взел фотоапарата. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *