Списание 9 месеца

Упражнения за Стройни Крака

Привет! Аз съм Мартин Гергов - авторът на блога, и ще съм благодарен да се абонираш за YouTube канала ми. Просто кликни на червения бутон "YouTube". Приятно четене!

Упражнения за стройни кракаБедрата или още по-точно казано стройните крака са една от най-важните мускулни групи за всяка жена.
Каквото и да говорим, няма как да ги скрием, когато стане дума особено за плаж.

Когато имаме добър ген(тънка костна структура) поддържането и извайването на стройни крака става много по-лесно и с много по-малко усилия.
Съдейки от опита ми обаче стигам до извода, че вместо да се възползват от гена си, много дами се примиряват с факта, че са със слаби крака, това не значи красиви.
Именно за тях е предстоящата ми тема.

Ако за първи път влизате във фитнес залата и сте повишили теглото си значително, то започнете с упражненията постепенно. Стъпка по стъпка!

НАЙ-ДОБРИТЕ УПРАЖНЕНИЯ ЗА СТРОЙНИ БЕДРА

Със сигурност сте виждали сложни програми обещаващи извайването на стройни крака за кратко време. Фитнесът в днешно време се е превърнал в голям бизнес.
Изоставени и захвърлени са най-важните упражнения, които не са лъскави, но пък ще ви разкажат и докажат цялата истина! Повярвайте ми! Не губете време и средства!

Очаквайте през януари 2013 година публикацията ми посветена специално на „Стройните Крака в най-четеното списание за бременност и майчинство „9 месеца“.
Търсете във вестникарската мрежа в страната.

Кожен Колан с Подплънка - 10 см шир. Бързо Отслабване с F-Drine – 60 капс.
Мощен Фат Бърнър, Цена: 28.00лв.

Повишава енергията, потиска апетита и увеличава скоростта на метаболизма. Виж повече »

ВИЖ НЯКОЛКО СПОДЕЛЕНИ ОТ МЕН ПРОДУКТА!

добър фитнес инструктор в софия град
Болки в ставите лечение добър крем против бръчки с ботокс екстракт от охлюви
добър фитнес треньор в град София

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.