Тежката Артилерия в Битката с Мазнините

Добавки за отслабванеКато състезател съм използвал стотици видове хранителни добавки.
Така, че почти невъзможно е да бъда изненадан с нещо наистина ново.
Просто различни имена и различен PR!

Хранителните добавки се използват с цел максимално настъпване на газта по пътя към вашата цел – отслабване, взривна сила, издръжливост или мускулна маса.
В тази и няколко поредни публикации ще ви запозная с тежката артилерия, която използвахме в „На война с мазнините без повиквателна“, Мисия: Газ до Дупка.
Мисията стартира в интервала 26.11-02.12.

Запомнете, че хранителните добавки не са лекарства или забранени стимуланти.
Те са добавки към хранително-тренировъчния план на всеки активно спортуващ човек.

ВСИЧКИ ПО МЕСТАТА! ВРЕМЕ Е ЗА ХРАНЕНЕ!!!

Правилното хранене с цел забързване на метаболизма е на всеки три часа, и е съобразено с необходимото количество белтъчини, въглехидрати и мазнини в зависимост от целта ни.
Храните към които, трябва да се придържаме са филета от риба, телешко, пилешко и т.н. , сложни въглехидрати като кафяв ориз, овесени ядки, както и омега 3 мастни киселини.

Не трябва да забравяме и за приема на мултивитамини и минерални соли, защото колкото и плодове и зеленчуци да ядем, то не можем да си набавим необходимите дози.
Особено ако пък сме активно спортуващи – пълен абсурд!
Когато спортуваме с потта губим ценни минерали, а това забавя възстановяването ни, качеството на тренировката пада и увеличава риска от травми.

ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ИЛИ ФИЛЕ

Ако имате възможност да хапнете филе, то направете го без да се замисляте.
Но ако нямате тази възможност поради забързания начин на живот, то може да заместите някои от храненията с протеинов шейк или протеинов бар.

Л-карнитин за отслабване

Храненето през интервали от три часа предпазва организма ни от изпадането в катаболно състояние по време на което се разгражда и мускулна тъкан, ако това стане системно.
А сега идва ред да опиша всички хранителни добавки, които използвахме по време на мисията „Газ до дупка“ в „На война с мазнините без повиквателна“. А те са!

– Micro Whey 80, Reflex Nutrition;
– Omega 3, Reflex Nutrition;
– L-Carnitine, Reflex Nutrition;
– Nexgen+, Reflex Nutrition;
– Protein Bar, Reflex Nutrition;
– Grenade Thermo Detonator, Grenade Inc.

В следващите публикации ще разгледам най-подробно всеки един продукт от тежката артилерия в „На война с мазнините без повиквателна“, Мисия: [Газ до дупка].

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *