Новата формула на Vitamin B12

Забрави за инжекционната форма на Витамин B 12 с новата му формула!

Vitamin B12 (метилкобаламин) е витамин, който със сигурност повечето хора не се сещат да употребяват. Масова практика е да се приема витамин C, но не и за Витамин B12. Мощните му качества обаче го прави един от най-добрите витамини в Света. Vitamin B12 спокойно може да се нарече „Кралят на витамините“. А сега ще ви разкажа и моята лична история с този витамин.

Разбрах за безценните качества на Vitamin B12 през 1999 година!

Човекът, който първи ме запозна с Кралят на витамините – B12 беше треньорът ми Митко Илиев от Национална Спортна Академия „Васил Левски“. В деня на първото ми състезание той ме заведе в блок 15 за да ми бият „допинг“ за да съм още по силен. Признавам си, че точно тогава нямах опит нито с витамини, нито с хранителни добавки, нито пък тренировъчен стаж. Именно затова аз го слушах и попивах всичко, което ми кажеше.
И така… ето ни в блок 15 на Национала Спортна Академия! И по точно в стаята на един от първите шампиони по силов трибой – Здравко Занев!

Какво се случи там? Разберете във видео материала в който ще научите, както за новата форма на витамин b12! Така и отговора за участие в играта ми

Vitamin B12 е водноразтворим витамин, който ще ви помогне да преодолеете бързо психическата и физическа преумора. Този витамин съдейства и за по доброто усвояване на хранителните вещества от организма.

По точно казано той участва в белтъчната, въглехидратната и мастна обмяна. Отличен помощник е към всеки един спорт и към всеки хранителен план за отслабване или повишаване на мускулната маса и взривна сила. Витамин B12 е отличен помощник и на хора, които са подложени на тежък психически труд – адвокати, лекари, програмисти, писатели и др.

Дефицитът на Vitamin B12 може да доведе до здравни проблеми.

Витамин B12 е важен за нормалното функциониране на мозъка и нервната система. Предпазва от разпадането на нервната тъкан в процеса на стареене на организма ни. Спомага за предотвратяването на Паркинсонова болест, както и ограничава нейното развитие.

Симптоми при дефицит на витамин В12

Дефицитът на витамин В12 може да доведе до някои от следните симптоми като:

 • Слабост, лесна умора, или прималяване;
 • Учестено биене на сърцето и/или дишане;
 • Системна липса на апетит;
 • Нездравословен вид – бледа кожа;
 • Лесно кръвонасядане или кървене, включително и кървене от венците;
 • Стомашно неразположение и загуба на тегло;
 • Диария или запек.

Други симптоми, които могат да се изразят при дефицит на В12 са трудно поддържане на равновесие, депресия, лоша памет, повишена чувствителност в устата и/или на езика споделят от zdravosloven.com

Vitamin B12 допринася за:

 • нормалния енергиен метаболизъм?;
 • нормалното функциониране на нервната система;
 • нормалния метаболизъм на хомоцистеин;
 • нормалната психологическа функция;
 • нормалното образуване на червени кръвни телца в кръвта;
 • нормалното функциониране на имунната система;
 • намаляването на отпадналостта и умората;

Как е най-добре да приемаме Vitamin B12?

Ако сте изгледали видео материала (по горе) до край, предполагам сте разбрали, че един от най-познатите и препоръчвани варианти беше инжекционната му форма. Повечето хора обаче не обичат убожданията и именно това е една от причините да не се приема. Таблетната му форма пък не се усвоява пълноценно според изследванията.

витамин б12 на капки
Цена: 60.00 лв / Кликни тук за поръчка и повече информация

Витамин B12 капки за нос 5000 mcg Methylcobalamin е подходящ и за вегани и има лиценз от The Vegan Society. Не съдържа ГМО!

Естествени източници на витамин б12 са: Рибата, месото (най-вече черният дроб и морските ракообразни и мекотели), птичето месо, яйцата, млякото и млечните продукти. Но, ако се чувствате системно отпаднали, то най-бързият вариант да се възстановите е чрез допълнителен прием на витамин б12. И не се плашете, защото вече на пазара е новата му назална форма.

Да! Вече има нова форма за прием на Vitamin B12 и това е чрез впръскване в носа!

Именно тази форма на витаминът представих във видео ревюто ми по горе. Тя е напълно безболезнена. Капките с vitamin b12 се приемат през носа чрез впръскване. Клиничните изследвания показват, че назалната формула (впръскване през носа) на витамин B12, осигурява необходимото количество до един час след приема. Което означава, че ще се почувствате по добре само след час. А след системен прием от месец, определено ще забележите всичките му полезни ефекти.

алоха българия - кликни тук
За поръчка и/или информация виж на www.aloha.bg

Препоръчителна дозировка:

2 пъти седмично по една капка във всяка ноздра. В случай на голям дефицит на B12, започнете с дневен прием по една капка във всяка ноздра през първите две седмици. След това продължете с препоръчаната доза. Смръкнете силно. Една опаковка е достатъчна за минимум 10 седмичен курс на третиране.

Препоръчвам B12 като спортист, който го е ползвал не веднъж и продължавам да го ползвам. Радвам се, че вече на пазара има и друга форма за прием на този супер витамин!

А сега е време за игра с награда! Готови? Старт!

Всеки от вас, който желае може да се включи напълно безплатно, и да участва в моята игра с награда, в която ще дам – 1 опаковка от назалната форма на „Vitamin B12“ на един от участвалите!

Условия за участие

1. Сподели публикацията в личния си фейсбук профил посредством „Бутона за Споделяне“.

Сподели във фейсбук - Кликни тук

2. Напиши в коментар(посредством формата за коментари най-долу в блога ми) до края на 31 декември 2017г. с отговор на въпроса: „Какво е най-голямото ми постижение в движението мъртва тяга?“ (отговора на въпроса се „крие“ във видео ревюто ми по горе)

a) 245 килограма;
б) 280 килограма;
в) 290 килограма;

Печелившият участник ще бъде изтеглен от мен на случаен принцип чрез жребий(с всички участници, които са изпълнили „Условията за участие“) на 01 януари 2018 година и уведомен на е-мейла, който е използван във формата за коментари. Играта е активна на територията на РБългария.

Оставените коментари ще бъдат видими(публикувани) в края на играта с цел постигане на равенство за всички участници.

Играта приключи!
Вижте печелившия участник във видео материала:

5 thoughts on “Забрави за инжекционната форма на Витамин B 12 с новата му формула!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *