Muscle Beach Citenfornia и други избрани моменти от мисии в „На война с мазнините без повиквателна“

На война с мазнините без повиквателна е не просто фитнес, а мисия, която се роди преди няколко години. Всъщност всичко започна малко преди Коледа. А навярно знаете, че по Коледа се случват чудеса. Или поне така повелява традицията. И така от идеята ми за подарък с който да зарадвам някой от членовете на фитнес център „World Class Health Academy“ на които бях личен фитнес треньор в София. Боом! Роди се фитнес риалити с името „На война с мазнините без повиквателна“.

Та нека ви разкажа в текст, снимки и видео с някои от най-интересните моменти от моето фитнес риалити „На война с мазнините без повиквателна“. Неговото послание е да започнем война с мазнините, а не война между хората. Let’s Go!

Фитнес риалити „На война с мазнините без повиквателна“: Началото

И така първо реших да купя една хранителна добавка и да я подаря на случаен принцип на някой от посетителите, които тренирах в Софийския фитнес на Околовръстен път в близост до булевард България. След това беше втората крачка, която ми намекна да не използвам жребий, а да им спретна игра. Но крачка три ми подшушна, че е хубава идеята на крачка номер 2, но нека бъде в милитъри стил.

На война с мазнините без повиквателна

Посланието на крачка номер 3 обаче бързо достигна до ушите на четвърта крачка, която пък се качи на един висок дънер и извика… Хеей, господин фитнес треньор. Защо пък да не поканите да участват и други хора в това фитнес риалити. И така крачките започнаха да стават повече, и повече и от ходене преминах на бързо ходене. А след това добавих и спринт. И боом! Обявих кастинг за участие в „На война с мазнините без повиквателна“, като направих сайт за участие с регистрационна форма, а медийни партньори ми бяха Vratovrazka.bg и списание „Мускули и фитнес“.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ Н.В.М.Б.П.

На война с мазнините без повиквателна е фитнес проект роден съвсем случайно с цел популяризиране на здравословния начин на живот в България. В този проект аз Мартин Гергов съм организатор, сценарист и водещ. Организирането на риалити формата, в това число сценарий, средства, кастинг, реклама и всички свързано с него, осъществих в рамките на месец и пет дни.

Във фитнес формата се записаха 14 човека

Денят е събота, 5 декември 2009 година, и подготовката за фитнес риалитито започва още в 8 часа. Още с тръгването обаче ни нападат „проблемите“, но без тях няма да е сладко! 🙂 Забравих си очилата, които бяха част от униформата ни, имаше лек проблем с кетъринга. Но до 20 минути всичко беше оправено благодарение на бързата ми намеса.

Фитнес риалити

И така, видимо вече закъсняхме за началото на старта с около 30 минути. Но това не беше всичко! 🙂 От 14 записани участници се явиха девет с различни професии и интереси. В 11.30 часа цялата група се насочи към една от проходимите гори на София град.