Най-добър ябълков пектин

Код „Зелено” или Как да Отслабваме Вкусно с Ябълков Пектин на Vitapectin

Знаете ли, че никога до сега не бях пробвал ябълков пектин. Да, бях чувал за него, но никога не бях вкусвал и капчица дори. В следващите редове ще разкажа една история, която се роди в ранни утринни зори.

Време е за крос от 5-7 км

Лятото наближава и аз съм започнал да тренирам 2-3 пъти на ден в зависимост от ангажиментите ми. Събуждам се в 05.30 часа. Пия протеинов шейк с фет бърнър и се подготвям за първата ми тренировка, която започва в 06.00 часа. Тя представлява само крос 5-7 км, който изпълнявам на открито.

До тук добре, но след кроса… накъде

Храненето ми е бедно на въглехидрати и след сутрешния крос, когато се прибера потен вкъщи и едва, едва взимам душ… защото гликогена ми тотално се е изчерпал и мисълта ми е да отворя хладилника, и да похапна нещо сладко… например шоколад, нали! Е уви, но не става, защото съм на диета за намаляне на подкожните мазнини. Но открих нещо много по вкусно от шоколада и дори бие и ябълковия мармалад, който се продаваше едно време на кило в магазина.

Ябълков Пектин на Vitapectin

Ябълковият пектин на Vitapectin допринася за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Разтворен с вода продуктът се преобразува в гел и поддържа нормалната функция на храносмилателната система.
Инулин
Ябълков пектин с Инулин – 1 саше = 1,6 кг ябълки
Ябълковият пектин е чудесен източник на естествени влакнини с концентрирано действие на мощен природен филтър и клинично доказан благоприятен ефект върху всички функции на човешкия организъм. Той е ефикасно природно средство и за детоксикация на цялото тяло.

Според статистиките Ябълковия пектин на Vitapectin

 • Извежда токсините от черния дроб и възпрепятства образуването на жлъчни камъни;
 • Намалява рисковете от вредното радиационно влияние, като се свързва с опасните тежки метали – живак, олово, цинк и др., а също така с плутоний и цезий и ги извежда от организма;
 • Намалява риска от рак на дебелото черво;
 • Понижава риска от атеросклероза, инфаркт на миокарда;
 • Ефективно намалява холестерола (доказано е, че след 20 дневен курс, нивата на лошия холестерол намаляват с 20%.);
 • Намалява повишените нива на кръвна захар;
 • Предпазва от мозъчно-съдови заболявания, инфаркт и инсулт;
 • Помага при проблеми с простатата при мъжете;
 • При профилактика на атеросклероза;
 • Оказва общ детоксикиращ ефект върху организма;
 • Подобрява ефективността на имунната система;
 • Възвръща енергията;
 • Регулира теглото;
 • Подобрява състоянието на кожата.

И още много може да се говори за Ябълковия пектин

Технологията на „VitaPectin” осигурява усвояемост от организма на природните компоненти до 700% по-висока в сравнение с масовите таблетни и капсулни форми
Млечна ябълка
Диетичен шейк с Ябълков Пектин  и Мляко без добавена захар и консерванти
Но всъщност да се върнем в ранните утринни зори, когато за първи път си направих най-вкусния, лесен и здравословен шейк, който съм пробвал до сега. Сложих му и име „Milk Apple”.

Не си пробвал до сега „Milk Apple“, нали!

Ако наистина не си пробвал този супер освежаващ летен млечно-ябълков, диетичен шейк, то ето ти неговата лесна рецепта:

Необходими продукти:

• 250 мл студееено прясно мляко(0,1-1,5%); • 1 саше „Apple Pectin“ на „Vitapectin“. Начин на приготвяне: 1. Налейте в стъклена чаша 250 мл студено прясно мляко. 2. Добавете 1 саше „Ябълков пектин“ на „Vitapectin“. 3. Разбъркайте за 30-40 секунди; 4. Наслаждавайте се на невероятния и здравословен вкус! Вече чакам с удоволствие края на кроса си, защото знам, че ще пия нещо сладко и диетично. И честно да си призная… ще ми се да го пия на всеки 3 часа. Внимание – опасност от „пристрастяване“ 😉 .

За VitaPectin

„VitaPectin“ са серия хранителни добавки за здравословен и натурален начин на живот, произведени на основата на ябълков пектин. Екип от български учени, използвайки специализирани технологии за приготвяне на храни, предназначени за космонавти, създадоха VitaPectin. VitaPectin е запазена търговска марка на „Фарм Индустри“. Научете повече за „Ябълковия пектин“ на компанията Vitapectin на официалната им уеб страница: www.vitapectin.bg 

2 thoughts on “Код „Зелено” или Как да Отслабваме Вкусно с Ябълков Пектин на Vitapectin

 1. Султана says:

  Пила съм от този ябълков пектин и много лесно се разтваря, а и вкусът ми харесва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *