Яйцата Рязко Поскъпнаха на 40 Стотинки

Цена ма яйцатаКолкото и да не ми остава време да се наслаждавам в кавички казано на новините, навярно ви е направило впечатление и на вас, особено ако сте привърженик на високобелтъчното хранене.

Рязко поскъпнаха яйцата на родния ни пазар, а това със сигурност се отрази на джоба и на белтъчния прием на немалка част от ваящите тела във фитнес залите.
Яйцата са с най-високобелтъчна стойност(най-добра усвояемост) след протеините, които се съдържат в човешкото майчино мляко.
И какво правим в тази ситуация, господа?

Какво правим в тази ситуация ли – ами просто търсим алтернатива на този така ценен и бивш евтин източник на белтъчини, който всеки консумиране под една или друга форма.

ЯЙЦА, КОКОШКИ(ПИЛЕ НА ГРИЛ) ИЛИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Може би ви изглежда смешно, но това е самата истина, защото в момента кокошката излиза по евтина от яйцето. По евтино е да се храним с кокошки на грил от колкото с печени или варени яйца.

Факт е, че за нашите бг стандарти яйцата бяха един прекрасен източник на белтъчини за немалка част от спортуващите във фитнес залите.
В момента дори излиза по евтино да се храниш с „луксозните“ за нашия стандарт хранителни добавки(протеинови концентрати) от колкото с родни яйца.

Много мога да говоря още и още повече да споря по темата, но гледайте направо участието ми в едно от най-реалните предавания у нас „Часът на Милен Цветков“!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!