Яйцата Рязко Поскъпнаха на 40 Стотинки

Цена ма яйцатаКолкото и да не ми остава време да се наслаждавам в кавички казано на новините, навярно ви е направило впечатление и на вас, особено ако сте привърженик на високобелтъчното хранене.

Рязко поскъпнаха яйцата на родния ни пазар, а това със сигурност се отрази на джоба и на белтъчния прием на немалка част от ваящите тела във фитнес залите.
Яйцата са с най-високобелтъчна стойност(най-добра усвояемост) след протеините, които се съдържат в човешкото майчино мляко.
И какво правим в тази ситуация, господа?

Какво правим в тази ситуация ли – ами просто търсим алтернатива на този така ценен и бивш евтин източник на белтъчини, който всеки консумиране под една или друга форма.

ЯЙЦА, КОКОШКИ(ПИЛЕ НА ГРИЛ) ИЛИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Може би ви изглежда смешно, но това е самата истина, защото в момента кокошката излиза по евтина от яйцето. По евтино е да се храним с кокошки на грил от колкото с печени или варени яйца.

Факт е, че за нашите бг стандарти яйцата бяха един прекрасен източник на белтъчини за немалка част от спортуващите във фитнес залите.
В момента дори излиза по евтино да се храниш с „луксозните“ за нашия стандарт хранителни добавки(протеинови концентрати) от колкото с родни яйца.

Много мога да говоря още и още повече да споря по темата, но гледайте направо участието ми в едно от най-реалните предавания у нас „Часът на Милен Цветков“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *