язовир батак

Да разпуснем по Арабски в къщи за гости „Majestic Houses“ до язовир Батак

Язовир Батак е място, където ще имате възможността да се наслаждавате на красивата българска природа. Комбинация от красив изглед във всяка посока ни предоставят къщи под наем „Majestic Houses“ , които са само на няколко метра от язовира.

Напред към „Majestic Houses“ на брега на язовир Батак!

Реших да посетя това чудесно местенце за да се срещна с мой приятел, с когото не се бяхме виждали от около 5 години. И понеже на следващия ден, трябваше да бъда и в гр. Пловдив по случай провеждането на фитнес фестивал в който бях поканен за водещ на програма.
И понеже исках мястото да бъде удобно и за двама ни. И понеже моят приятел, който изучава програмиране в Англия е от арабски произход.

Реших да разпуснем в арабска обстановка! Направих и кратък видео материал за спомен от срещата и гостоприемството на „Majestic Houses“.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ BOOKING.COM - КЛИКНИ ТУК!

Не разполагахме с много време, но успяхме да го съчетаем добре в комбинация красиви природни гледки, печен шаран(пълнен с маслини и орехи) , приготвен от домакините.
А ние си добавихме печени и сурови бели аспержи, както и наргиле. Място е много красиво и спокойно, и отново смятам да го посетя, но за поне 3 дни.

Вижте снимки от къщи „Majestic Houses“ на брега на язовир Батак

Кликнете върху малките снимки за отваряне в голям формат.

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“8617″]

Още за „Majestic Houses

Къщи „Majestic Houses“ се намират в Цигов Чарк и предлагат съоръжения за водни спортове и безплатен WiFi. Помещенията за настаняване разполагат с паркет и напълно обзаведена кухня с фурна, плоскоекранен телевизор и самостоятелна баня.

Осигурени са хладилник, както, кафемашина, електрическа кана и др. Ваканционният дом разполага с барбекю. Пловдив е на 49 километра, а Чепеларе е на 47 километра.

РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ BOOKING.COM - КЛИКНИ ТУК!

Двойките харесват местоположението и му дават оценка от 8.5 в Booking.com.
Majestic Houses посреща гости на Booking.com от 28 юли 2015 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *