йоргос ясемис

Йоргос Ясемис взриви нощна Орестиада в р-т „Посейдонио“ + Видео Интервю

Йоргос Ясемис гостува и изпя редица гръцки хитове в гр. Орестиада, който е само на 45 километра от гр. Свиленград. Гръцката поп фолк звезда, която е популярна и в България, дойде по покана на собственика на ресторант „Посейдонио“. Ресторантът се пръскаше по шевовете от български, гръцки и турски гости.

Йоргос Ясемис даде и интервю за страниците на блога ми

Към 22.00 часа Йоргос Ясемис беше започнал своята загрявка за предстоящото шоу. Определено бях изненадан от гостуването на звездата, която познавам от редица хитове с български певци, както и от гостуването му в „Шоуто на Слави“. И реших да го изчакам и да си поговорим по мъжки и на български в интервю.

Помолих един от мениджърите да предаде на певеца за моята покана за интервю, и така след 20 минутки започнахме! Но не на български, а на гръцки, като използвах езиковите си познанията за случая, защото преводача все още не беше дошъл :). Изгледайте видео материала в който ще видите, както интервюто ми с Йоргос Ясемис, така и още интересни неща от партито в ресторант „Посейдонио“.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Определено организацията на купона беше на ниво и в малкия гръцки град Орестиада, и наред с рибната таверна „Мурмуря„, и ресторант „Посейдонио“ влиза в редиците на любимите ми гръцки заведения преливащи с позитивни емоции и добри цени.

Снимки от партито с Йоргос Ясемис

Вижте една част от снимките по време на бурния купон в ресторант „Посейдонио“, гр. Орестиада.

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“8594″]

Още снимки от събитието ще намерите в официалната фейсбук страница на „Mr. 3Hours“ на следния линк: https://facebook.com/mister.3hours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *