Заместници на Анаболните Стероиди

Бустер, екдистеронФакт е, че почти всеки трети начинаещ бодибилдър, който има за цел увеличаване на мускулната маса, прави всичко възможно за да я постигне, като прибягва дори и до „забранените“ субстанции!

Става въпрос за т. нар. „анаболи“, които са лекарства използвани с различна цел.
Проблемът обаче е неинформираността на начинаещите, които си дръпват някоя програмка на известен културист, която обаче изобщо не трябват да пипат!
Самозаблудата е, че ако и те започнат да се „блъскат“ с тях ще станат и големи, и релефни, а може би и Мистър Олимпия.

Със сигурност нещата обаче не стоят така, и това което може да си навлече един начинаещ бодибилдър са страничните ефекти от безразборната им употреба, дори смърт!

ЗАМЕСТНИЦИ НА ЗАБРАНЕНИТЕ СУБСТАНЦИИ

Има много начини, които ще заместят „забранените“ субстанции и ще постигнете целта.
Най-важното е да тренирате и да се храните правилно и упорито.
Относно заместниците на „анаболите“, то насочете се към следните две добавки – Екдистерон и Креатин Монохидрат, които ще подпомогнат значително тренировъчния ви процес – мощна сила и издръжливост, „чудовищна“ мускулна маса или релеф!

ЕКДИСТЕРОН – СХОДЕН С АНАБОЛНИТЕ СТЕРОИДИ

Използван още от началото на 70-те години на 20 век Екдистерон е ключова активна фармакологична субстанция от корените на билката Leuzea Carthamoides.
На външен вид препаратът е кристален прах или малки гранули.
Първи прилагат препарата руските спортисти за постигане на физическа издръжливост, психическа устойчивост и естествено по-високи постижения в различни видове спорт.

Мускулна масаПрепаратът оказва благотворно въздействие на сърцето, повишават имунитета и устойчивостта към стрес. Съдейства за растежа на мускулите, има силен антиоксидантен ефект.

Екдистерон е сходен с анаболните стероиди (свързва се с рецепторите на мембраните на мускулните клетки, пренася се с цитоплазмените рецептори в ядрото на клетките, където регулира синтеза на нуклеиновата киселина, която на свой ред контролира синтеза на белтъка). Както показват многочислените изследвания, независимо от стероидната структура, той няма вредните ефекти на стероидите.

Според научни проучвания препаратът увеличава синтеза на протеин 3 пъти, докато известният анаболен стероид Methandrostenolone увеличава синтеза на протеин 1,5 пъти.
Още информация за продукта ще намерите на следния линк: www.fitnessinstructor.biz

С КРЕАТИН МОНОХИДРАТ ЗАВЪРШЕКЪТ Е ПЪЛЕН

Креатин монохидрат е добавката за която ще дадете най-малко пари, но ефекта който ще постигнете за много кратки срокове след започването му ще е забележителен.

Месеци след като креатин монохидрат се появи на родния пазар, веднага излезна и друга форма на креатин, наречена креатин фосфат за която се твърдеше, че работи по-добре.
Креатин фосфат в свободна форма не може да съществува, което означава, че прехваленото му действие е преувеличено бе едно изказване на доцент от НСА.

КреатинКреатин монохидрат е добавка, която присъства в менюто на всеки истински състезател.
Тя работи най-добре и за най-бързи срокове постигате, толкова големи резултати, както никога до сега!!!
С тренировките запасите от креатин в тялото ни се изчерпват, което води до бърза умора и след втората работна серия силата и издръжливостта ни изведнъж рухват.
Именно затова той трябва да бъде приеман допълнително като добавка към храната.

ПРИЕМ И ДОЗИРОВКА НА КРЕАТИН МОНОХИДРАТ

За да усетите най-бързо ефекта на креатин монохидрат направете зареждане.
Това ще рече, че първите пет дни трябва да приемате четири пъти на ден по пет грама креатин монохидрат с прости въглехидрати(за по добро усвояване) през 3-4 часа.
След това преминете на прием от два пъти на ден по пет грама креатин, и така в продължение на два месеца, като не забравяте да тренирате наистина качествено.

Чрез приемането на креатин монохидрат креатиновите депа в тренираните мускули могат да бъдат презаредени, и така да повишите интензивността на своите тренировки и да изисквате много повече от мускулите си.

Само за около няма и месец – вашите мускули и сила наистина ще експлоадират от растеж за който може би не сте и очаквали за толкова кратко време. Наистина е невероятно!
Още информация за продукта ще намерите на следния линк: www.fitnessinstructor.biz

ВАЖНО! Тези добавки са изпитани(тествани) от мен и мои клиенти, и съм доволен от тях.

One thought on “Заместници на Анаболните Стероиди

  1. vlado says:

    polzval li si steroidi? kato gledam snimkite si mn relefen,kak go postigna?

    Отговор: Всеки професионаелен състезател обикновено е ползвал! „Дозата – прави отровата“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *