Вдигни по лесно „конските“ си сили с конско месо в консерва „Булаир“

конско месо в консерва от 400 грама

Конско месо в консерва от 400 грама „Булаир“ е най-удобното за мен, богато на протеини, бедно на мазнини и въглехидрати хранене. Да правилно прочетохте и не поглеждайте с възмущение, защото според мен е много по вкусно от телешкото. И за мен заема челните класации сред всичките диетични меса! И по точно, когато целта е повишаване на взривната сила, намаляване на мазнините или пък повишаване на мускулната маса.

Да повишим „конските“ си сили с конско месо в консерва „Булаир“!

Да си приготвиш конско месо, определено не е лесна работа, така, че вариантът с консервата е за предпочитане. Всъщност консервата е най-удобният вариант за носене на храна. За разлика от кутиите, консервата няма опасност да се разлее или пък да се развали в случай, че не успеете да я консумирате преди да я отворите.

Конско месо в собствен сос.

Конското месо ще повиши „конските ви сили“, защото е най-богатото на креатин месо.
Креатинът повишава взривната сила и издръжливост. Повишената сила и издръжливост води до повишаване качеството на тренировките. А качествените тренировки водят до бързо постигане на целите – повишаване на силата, издръжливостта, мускулната маса или отслабване(намаляване на мазнините).

И това не е всичко за полезните качества на конско месо „Булаир“!

В 100 грама от тази консерва „Булаир“ се съдържат следните съставки: конско месо 73%, черен пипер, сол, дафинов лист.

Диета за отслабване с конско месо

Забележка: Количеството на месото е 100%, но след термичната му обработка остава 73% в кутия, като разликата е бульон.

Хранителна стойност на 100 грама продукт:

  • Белтъчини: 20,9 грама;
  • Мазнини: 4,1 грама;
  • Въглехидрати: 0,0 грама;
  • Енергийна стойност: 121 kcal.

В конското има също: калий, натрий, фосфор, желязо, мед, магнезий, аминокиселини, тиамин, рибофлавин, никотинамид, витамини от групи В, А, РР, Е. Конското месо спада към т.нар. екзотични меса, както например познатите ви от щраус и бизони.

Видео ревю на продукта!

И за да научите още повече за конското месо, както и да видите още по подробно ревю на този готин продукт! Съм подготвил и видео материал по темата.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Ако желаете да научите още повече информация за продукта на компанията „Булаир“ се свържете директно с тях на телефон: 0887 244 337 и/или посетете официалната им фейсбук страница: https://www.facebook.com/%D0%91%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%B8%D1%80-150025202068004/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *