Ревю на мъжки парфюми на Каролина Херера 212 men heroes

Опитах много мъжки парфюми през годините и открих, че от Parfimo.bg са най-добрите за мен

Станах голям фен на оригиналните мъжки парфюми, откакто се запознах с най-добрия за мен сайт за дамска и мъжка козметика споменат в заглавието. Този огромен козметичен сайт предлага едни от най-добрите оригинални аромати за мъже и жени на пазара не само в България, но и в цяла Европа. И се предлагат на много добра цена на база опита ми.

Харесва ми, че Parfimo.bg също имат широка гама от козметични продукти и винаги мога да намеря нещо оригинално за всеки в живота си. В днешната си публикация обаче, ще споделя най-новия мъжки парфюм, който ме грабна. Както и мнението ми за всички мъжки парфюми, които съм ползвал.

Най-добрите мъжки парфюми от всички, които съм ползвал!

Някои експерти в модните среди споделят, че мъжът, който носи парфюм, е мъжът, който е и добре облечен. Той е джентълмен, независимо дали е млад или възрастен. Със сигурност има голяма доза истина в това твърдение и според мен Мартин Гергов.

А сега е време да ви споделя най-добрите мъжки парфюми на които съм попадал експериментирайки (т.е. без предварително да знам как миришат)! Но преди това ще споделя мнението си за най-новия оригинален мъжки парфюм, който си поръчах. И неговото име е…

212 MEN HEROES FOREVER YOUNG

„Отказваме да се приспособяваме. Държим да сме свободни. Никога не се предаваме. Никога няма да спрем да мечтаем. Ние ще бъдем ЗАВИНАГИ МЛАДИ. Ще бъдем ЗАВИНАГИ ГЕРОИ.“

212 MEN HEROES FOREVER YOUNG

Това е посланието, което ме грабна при поръчката на оригиналния мъжки парфюм „212 MEN Heroes Forever Young“ на Carolina Herrera.

Това послание описваше идеално и мен, и нямаше как да прескоча този мъжки парфюм. Грабваща беше и външната опаковка в сребристи и червени цветове, като флаконът в който се намираше парфюмът беше с формата на скейтборд. А сега е време да ви споделя повече за този парфюм във видео материал…

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Парфюмът чийто състав включва, връхни нотки – круша, джинджифил и коноп. Средни нотки – салвия и здравец. И основа изградена от еротичен мускус и кожа е представен през 2021 година за да отрази духа и стереотипите на младото поколение от 20-те години на миналия век.

А ето и още три мъжки парфюма, които са сред любимите ми

Мъжки парфюми

Eternity Summer на Calvin Klein

Мъжки парфюми

BVLGARI MAN IN BLACK 60 ml

Да си избереш готин мъжки парфюм онлайн не е от най-лесните задачи. И все пак, ако си търсите забележителен и бюджетен парфюм за мъже! Няма как да не ви препоръчам любимия ми такъв „Karl Lagerfeld Classic„. Този аромат е специално създаден за мъже от „Старата школа“! Силен и запомнящ аромат без сладки нотки!

Какви мъжки парфюми харесват жените?

Това е въпрос, чийто отговор не е никак идентичен. И все пак на база моя опит ще споделя, че жените обожават оригиналните мъжките парфюми, така както мъжете обожават оригинални дамски парфюми. На мен любимия ми дамски парфюм е „Good Girl by Carolina Herrera„. Някои жени предпочитат уханието на елегантни дървесни аромати като сандалово дърво и пачули. Други харесват да усещат мириса на цитруси като лимон и портокал.

Мъжки и дамски парфюми на Коледни цени

Не е от лесните задачи да си изберете парфюм, който да ви допада и на вас като мъж, и на жената до вас. Затова може би е добре да запитате жената до вас, какви нотки в мъжкия парфюм предпочита. Или пък просто запазете своята идентичност. Всъщност последното според мен е най-добре. Запазете своята идентичност в избора на оригинален мъжки парфюм!