20 Дневна Power Detoxx програма с упражнения, които може да правиш у дома (видео)

20 дневна детокс програма с упражнения

20 дневна детокс програма с упражнения за отслабване и тонус, които можеш да прави и у дома е една от най-търсените програми. Ограниченото време днес е предпоставка, която отказва от тренировки във фитнес залата редица хора. Именно поради тази причина все повече хора започват да търсят програма за отслабване и/или тонус, която могат да изпълняват у дома.

20 дневна детокс програма и какво ще рече това?

Детокс е дума, която е набрала милиони, дори милиарди последователи днес. На база личната ми практика като състезател аз смятам, че с този вид програми се злоупотребява твърде много. Детокс програмите обикновено включват гладуване и почти никакво качествено спортуване. С други думи казано, трябва да се „храниш“ с чай и плодове, като за чая нямам нищо против.

Съгласен съм, че приемът на билковите чайове с подбрани билки имат прочистващ токсините ефект. Но не бих могъл да повярвам, че просто 20 дневна диета базирана на гладуване ще помогне за по-добро здраве при положение, че през цялата година се храните с храна тип боклук (богата най-вече на мазнини и прости захари и/или бедна на белтъчини.

В следващия видеоматериал ще ви запозная с 20 дневната ми примерна Power Detoxx програма с упражнения, които можа да изпълнявате у дома.

Програмата е подходяща за жени и мъже, чието време за тренировки е силно ограничено. Тази програма включва точно четири тренировки седмично в която ще изпълнявате само по едно различно базово упражнение на тренировка.

20 дневна детокс програма за тонус
  • Упражнение 1: Клякане с широк разкрач (упражнението натоварва най-вече бедрата и седалищните мускули).
  • Упражнение 2: Лицеви опори на колене (упражнението натоварва гръдните мускули, раменете и трицепсите).
  • Упражнение 3: Комбинирани коремни преси (упражнението натоварва горната и долната част на коремните мускули).
  • Упражнение 4: Наведи (упражнението натоварва дългия гръбен мускул и активно съдейства за поддържането на здравословна s-образна стойка).

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА ОТ YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Тренировъчната програма се изпълнява в рамките на около 15 минути. Ако имате неясности с правилното изпълнение на упражненията се консултирайте с опитен фитнес треньор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *