По-добрата диета с бира

Разберете кога, така популярната от телевизията и интернет диета с бира не е опасна за здравето!

Най-добрата диета с бира или бирена диета се оказа една от най-популярните диети в света. Ставаше дума за някакъв американец, който се подложил на близо 2 месеца на диета съдържаща главно бира. Тази диета се разрасна с учудваща скорост по телевизии и интернет издания на която биха завидели дори и състезателите от „Формула 1“. Бира и отслабване звучи яко, нали! Представете си, колко много хора по света пият бира. Но до колко същата тази бирена диета е полезна за здравето?

По-добрата диета с бира на база опита ми като професионален спортист!

Бирата определено заема челна класация по съдържание на калории. Тази напитка съдържа едва 45-38 килокалории на 100 милилитра. И в този смисъл тя спокойно може да се включи в диетите за отслабване.

Запис от предаването. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Опасно за здравето обаче е, когато се прави диета само с бира и нищо друго. Дори бира със салати от зеленчуци пак е опасно. Опасно е не защото няма да останете сити, а защото, както тази напитка, така и салатите са много бедно на белтъчини. Системната липса на белтъчини в храненето води до разграждане и на мускулна тъкан. А в комбинация с тренировки, нещата се усложняват още повече.

Виж и статията „Можем ли да пием бира по време на тренировка“ на следния линк: https://mgergov.com/toraefimerida/bira-kalorii-dieta-trenirovka

Така че, ако желаете да се подложите на най-добрата бирена диета ви съветвам да добавите по една чаша бира със 150-250 грама филе(риба, пилешко, телешко, свинско) на скара и 100-150 грама сурови зеленчуци.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!