По-добрата диета с бира

Разберете кога, така популярната от телевизията и интернет диета с бира не е опасна за здравето!

Най-добрата диета с бира или бирена диета се оказа една от най-популярните диети в света. Ставаше дума за някакъв американец, който се подложил на близо 2 месеца на диета съдържаща главно бира. Тази диета се разрасна с учудваща скорост по телевизии и интернет издания на която биха завидели дори и състезателите от „Формула 1“. Бира и отслабване звучи яко, нали! Представете си, колко много хора по света пият бира. Но до колко същата тази бирена диета е полезна за здравето?

По-добрата диета с бира на база опита ми като професионален спортист!

Бирата определено заема челна класация по съдържание на калории. Тази напитка съдържа едва 45-38 килокалории на 100 милилитра. И в този смисъл тя спокойно може да се включи в диетите за отслабване.

Запис от предаването. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Опасно за здравето обаче е, когато се прави диета само с бира и нищо друго. Дори бира със салати от зеленчуци пак е опасно. Опасно е не защото няма да останете сити, а защото, както тази напитка, така и салатите са много бедно на белтъчини. Системната липса на белтъчини в храненето води до разграждане и на мускулна тъкан. А в комбинация с тренировки, нещата се усложняват още повече.

Виж и статията „Можем ли да пием бира по време на тренировка“ на следния линк: https://mgergov.com/toraefimerida/bira-kalorii-dieta-trenirovka

Така че, ако желаете да се подложите на най-добрата бирена диета ви съветвам да добавите по една чаша бира със 150-250 грама филе(риба, пилешко, телешко, свинско) на скара и 100-150 грама сурови зеленчуци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *