Александър Пелтеков - Alex P

Рапърът Alex P – Александър Пелтеков в интервю за фитнеса, диетите, емоциите и любовта!

Александър Пелтеков с псевдоним Alex P е български рап изпълнител с много интересна история, която грабна вниманието ми от раз. В интервю рапърът „Сподели с Mr. 3Hours“ вижданията си по темите фитнес, диети, емоции, любов.

Освен рапър, Alex P е и фитнес треньор във верига фитнес и спа центрове „Pulse“. И по точно в Люлинския (Софийски квартал) „Pulse Fitness & Spa West Park“ известен и с откритата си фитнес зона за тренировки със свободни тежести и писта за тичане.

Александър Пелтеков (Alex P) в интервю за фитнес, диетите, емоциите и любовта

В интервюто ще разберете „Как се прави хляб за очите“ (едно от хитовите парчета на рапъра). Как е започнал да рапира и да тренира. С какво му помага фитнес тренировки и какво за него е любовта. И още интересни въпроси и отговори. Вижте във видеоматериала!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Александър Пелтеков е български рапър, роден в София, живеещ в Люлин. Бил е професионален фитнес инструктор в Чужбина, търговец на хранителни добавки, модел и боец от масовката на филма “Троя”. Най-известен е като Alex P – автор на хитови парчета с милиони гледания.

Занимава се с музика от 15 годишен. Професионално дебютира през 2002 г, в съвместен албум „Ако Питаш Мен“ с Alex S. Работил е с едни от известните имена в БГ рапа, като пише и продуцира парчета и за други такива. Носител е на първата награда за „Най-добро МС“ на първите „Български Хип-Хоп Награди, състояли се през 2012 година.

Вижте още за Alex P в официалната му фейсбук страница на следния линк: https://www.facebook.com/LULIN4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *