Samsung Galaxy J1

Тест: Хвърлих Samsung Galaxy J1 от 7-мия етаж и… оцеля! Вижте видео от теста ми!

Samsung Galaxy J1 беше хвърлен от 7-мия етаж и оцеля. Нямаше нито пукнатина по екрана. Нито проблем камерата. Нито проблем с микрофона. И разбира се имаше случайни свидетели по време на теста, като същия беше излъчван и на живо във фейсбук профила ми.

Та нека ви разкажа историята за телефона ми Samsung Galaxy J1. Телефон, който си купих преди около три години и премеждията, които беше претърпял до преди теста ми.

Samsung Galaxy J1 е издръжливо копелле

Със сигурност Samsung е марка номер 1 за мобилни телефони в моята класация. Винаги съм бил привърженик на тази корейска марка. И най-издръжливите телефони, които съм ползвал са били именно на Samsung. Всъщност преди да продължа с историята за Samsun Galaxy J1 ви предлагам да изгледате видеото с теста. А след това продължете с четенето на историята за телефона ми под видеото.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Закупих Samsung Galaxy J1 преди около три години и съм го ползвал максимално. Бил е в джоба ми цялото лято по време на полска работа в Северна Гърция. Там реално беше излаган на жега, влага и прах. Разбира се е бил и изтърван, но не и от седмия етаж.

Технически характеристики на Samsung Galaxy J1

  • Модел: 2015г.;
  • Мрежа: 2G/3G;
  • Батерия: Li-Ion;
  • Време за разговор (2G/3G): 10 чaса;
  • Работа с 2 сим карти: Не;
  • Тип SIM: Micro SIM (3FF);
  • Виж още характеристики – тук.

Спомням си също, че веднъж телефонът падна във ваната с вода докато си взимах душ. Реално погледнато телефонът ми винаги е до мен без значение дали съм бил на работа или в банята. И все е работил.

Но как Samsung Galaxy J1 оцеля след като беше хвърлен от 7-ми етаж

Малцина биха повярвали на експеримента ми и разбира се ми споделиха първите коментари. Но както споменах по горе – тестът беше излъчен и на живо във фейсбук профила ми, а имаше и свидетели.

В крайна сметка животоспасяващ за телефона ми смятам, че се оказа гръбният силиконов предпазител, който е бил неразделна част от мобилния ми телефон. Разбира се смятам, че и здравите части на производителя Samsung са от огромно значение, имайки предвид препятствията на които е издържал телефона ми. В крайна сметка предполагам разбрахте, че силиконовите калъфи за телефон, трябва да бъдат неразделен аксесоар за да запазите телефона си за дълго. А марката за мен към днешна дата е ясна!

P.S. Очаквайте скоро поредния тест със Samsung Galaxy J1 телефона ми. В него той ще излезе в „битка“ с корейската му колежка KIA Rio, която е в категория около 1000 килограма и не е телефон. За да не пропуснете теста се абонирайте за YouTube канала ми на следния линк: https://www.youtube.com/channel/UCqL6SvfTpOr2sTyM8WQgjhg/?sub_confirmation=1

One thought on “Тест: Хвърлих Samsung Galaxy J1 от 7-мия етаж и… оцеля! Вижте видео от теста ми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *