най-добрата хостинг компания за мен е Супер Хостин

Спечелих 1-во място в конкурса на SuperHosting.bg „Нещичко ни сподели и награда спечели“

Най-добрата хостинг компания според моя личен опит „SuperHosting“ ми даде 1-во място в конкурса по случай 14-тия си рожден ден „Нещичко ни сподели и награда спечели“. Преди няколко дни участвах в конкурса на SuperHosting.bg. Определено имаше огромна доза позитивни искри в публикация по темата в блога на компанията.

Именно този позитивизъм се предаде на мен и ме накара да им направя едно виртуално подаръче по случай празника им. И спечелих 1-во място!

Най-добрата хостинг компания за мен „SuperHosting.bg“ ме зарадва наистина много с оценката си!

„Мартин от mgergov.com направо ни зашемети. Единодушно го избрахме за победител в конкурса, тъй като показа доста различен аспект на услугите и съумя да го представи по оригинален начин. Във видео е разказал личната история на неговия сайт и как се е срещнал с нас. Но това не е всичко. Мартин е написал и една чудесна статия, която със сигурност ще бъде полезна на всеки, стартиращ своя онлайн проект сега, в която е включил и видеото.“ / Споделено в блога на SuperHosting.bg

Вижте цялата статията: И РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ КАК НАПРАВИХ ЛИЧНИЯ СИ УЕБ САЙТ ПО СЛУЧАЙ 14-ТИЯ РОЖДЕН ДЕН НА SUPERHOSTING.BG.

А вчера отидох в офиса на SuperHosting.bg за да получа и наградите си!

Безценно е да бъдеш в компанията на хора, които са пропити с позитивна нагласа към живота.

Получих един куп награди:

  • 1-годишен SuperHosting абонамент за сайта ми;
  • Ваучер за пазаруване на стойност 140.00 лв. от Ozone.bg;
  • Swag подаръци;
  • И разбира се безценно прекарано време в офиса на SuperHosting.bg.

Разбира се си направихме и селфи за да увековечим събитието. И разбира се най-добрата хостинг компания за мен, отново ме изненада с поста си във фейсбук страницата и инстаграм!

Superhosting мнения

„Размазващо яка среща с нашия победител от конкурса „Нещичко ни сподели и награда спечели!“ Емоцията от разговора ни беше толкова силна, че чак и снимката го усети.

Шегата настрана… СуперХора като Мартин Гергов (Mr. 3Hours) имат умението да те зареждат с положителна енергия за дни напред. Очаровани сме от историите, които чухме, както и от подаръците, които получихме. Благодарим от сърце и честито!“ / SuperHosting.bg

Благодаря ви SuperHosting! Безценни сте! / Mr. 3Hours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *