Айрян Без Мляко, Блог

Анадрол Шварцхолгън говори за истината

Анадрол, Стромба, винстролЩо ще сготвим днес аз зная, и в този ранен час(05.30ч.) за фитнес ще призная.
Приготвил съм Ви нова изненада с важност близка до Олимпиада, м’даа и ще направя първото си интервю на мъжа с главно „Ю“.

Юнак е той напомпан и красив като китайски йероглив, името му е всезнайно, но ще го прошепна тайно, тайно, тайно.
Анадрол Шварцхолгън се нарича и „яките“ момчета от фитнес залата привлича.
Но „Фитнес Мама“ днес го хвана във поредната измама, и жестоко бръкна в неговата рана, защото тъй боли за двама.
Започва новата скеч фитнес рубрика!

Днес поставям началото на скеч рубриката за фитнес с водещ познатата Ви Фитнес Мама.
В нея ще говорим и за вредата от употребата на забранени субстанции без квитанции.

Виж видео ревюто ми - кликни тук

ДИЕТИЧНА РУБРИКА „АЙРЯН БЕЗ МЛЯКО“

В рубриката „Айрян Без Мляко“ ще правим фитнес интервюта не само с политици и фолк певици, които не обръщат внимание на своята фитнес форма, а тя е от значение.
Ще разглеждаме на какво са богати менютата по децките градини, като ще очаквам и Вашите отзиви по темата, защото една птичка, колкото и да се старае пролет не прави!

„Фитнес Мама“ ще хвали родителите, които се борят срещу затлъстяването на децата си, и ще дава напътствия или критикува след вече дадени такива тези, които не ги спазват.

ЗА „ФИТНЕС МАМА“ И НЕЙНАТА ДРАМА

Фитнес мамаОбразът на „Фитнес Мама“ зад който стоя отнова аз е създаден с цел да усмее всеки, който казва, че има женски и мъжки упражнения, всеки който измисля нови диети, или пък преписва стари на себе си!
Или с други думи казано, иронизира псевдо разбирачите за които търговията е първа цел.

„Фитнес мама“ не вярва на „фитнес лечители“.
Не вярва, че човек който не е бил състезател, и не се е доказал като такъв е възможно да те води по път, по който той не е минавал, а само е слушал за него.
Въпреки това, „Фитнес мама“ гледа и не вярва как българинът вярва на сложната и объркваща лъжа, но не и на простата истина! Факт!!!
„Фитнес мама“ не иска никой да обиди или нарани, защото тя е една нежна, мила и отчасти красива, като изключим коментара „Защо не си направиш операция за смяна на пола… така добре ти ходи да си жена… жалко само ,че си грозна жена“. Е… не че като мъж си по – хубав де, ама това е отделен въпрос…“ Колко, грижовни хора има… възкликна „Фитнес мама“.

ЕЛА В ОТБОРА НА „ФИТНЕС МАМА“

Ако и ти си загрижен за здравето и формата си, ако и ти държиш на истината и само на нея, ако имаш съмнения в някоя чудна магическа сила, обещаваща свръх неща!!!

То изпрати своя въпрос на „Фитнес Мама“ и тя ще го разгледа, ще се допита до други, които също са ползвали „силата“, ако тя не я е ползвала, ще направи и интервюта и т.н.
И естествено ще разкрие истината тук на страниците в нейната скеч фитнес рубрика!
Въпреки, че изглежда екстравагантно закачлива и смешна рубриката на „Фитнес Мама“, то темите в нея ще бъдат разглеждани напълно сериозно, но с малко диетични подправки.

ФИТНЕС Вашите въпроси изпращайте като оставите коментар(по долу) или пък директно на фитнес пощата на „Фитнес Мама“ : fitnessmama@mgergov.com

Очаквайте скоро и първото интервю с Анадрол Шварцхолгън и неговата тренировъчна партньорка Стромба Шекерова, която хруска „Пауър Шекерчета“ така, като баба Ви лукчетата.

Малко по късно пък Г-жа Небет Шекер ще говори за плодовата диета и отслабването!
Фитнес Мама направи специално интервю с нея на чаша айрян без мляко! Очаквайте скоро!

Виж видео ревюто ми - кликни тук

Препоръчани публикации

най-красивото дупе в света

Направи си най-красивото дупе в света само с една хард тренировка седмично! Готов ли си?

март 11th, 2020

Кое е най-красивото дупе в света е въпрос, чийто отговор е мечта за огромна част от хората. И признайте си, че бихте искали да е си имате красиво дупе, нали? Но мечтите се превръщат в реалност, когато...

Виж Повече

билки за потентност

Билковата „Epimedyumlu macun“ премахва умората и вдига яко потентността! Ефект след 30 минути! (+видео)

август 11th, 2019

Повишаване на потентността, премахване на умората и стреса, балансиране на кръвното налягане и още полезни неща предлага билковото сладко „Epimedyumlu Macun„. На този билков продукт, ко...

Виж Повече

Мартин Гергов - фитнес треньор

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.