Ани Хоанг Банана

Ани Хоанг гостува в „Сподели с Mr. 3Hours“ по време на снимките на новия й клип „Банана“

Ани Хоанг е българска попфолк певица, която може да се похвали не само с певческите си умения, но и със супер бързия си метаболизъм. По време на снимките на най-новия си клип „Банана“, част от който беше заснет в „Pulse Fitness Delux“, тя сподели доста интересни неща!

Интервю с Ани Хоанг за „Сподели с Mr. 3Hours

Ани Хоанг е родена на 1 август 1991 г. в град София. Баща ? е от Виетнам. Има по-големи брат и сестра. Учи пет години пиано и солфеж в музикалното училище „Любомир Пипков“ в гр. София.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

В края на интервюто Ани Хоанг обеща, че скоро ще започне тренировки във фитнес залата. Когато това се случи, Mr. 3Hours ще се постарае да ви алармира! 🙂

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!