маги бадер

Маги Бадер „Сподели с Mr. 3Hours“ тренировката си за бедра и вижте, какво още!

Маги Бадер е лице, което със сигурност сте срещали по телевизионния екран. Днес тя е бизнес дама, която се занимава с мода. Повече по темата ще научите на официалния й сайт за луксозни дизайнерски артикули.

Но не това е основната тема с която аз Mr. 3Hours желая да ви запозная. Днес бях в най-добрия за мен фитнес център в ж.к. Хаджи Димитър, гр. София, където тя ми сподели един ден от своята тренировъчна програма и не само.

Маги Бадер снимки
Маги Бадер по време на тренировка за бедра

Маги Бадер във фитнес и спа център „Pulse Fitness & Spa Platinium“

Маги Бадер тренира 5-6 пъти седмично, като тренировката й започва в ранните часове на деня. Фитнесът на който се е спряла е „Pulse Fitness & Spa“ в столичния квартал Хаджи Димитър.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Маги Бадер тренира активно от три години с леки прекъсвания. Любимият й спорт е фитнес и друг не практикува! Ден първи тренира за бедра и седалищни мускули, втори ден – гръб, трети ден – рамене и ръце. Четвърти ден – задни бедра и коремни мускули и пети ден – активно кардио с продължение на корем.

Целта на тренировъчния й режим е да се чувства добре, да е във форма и да не се притеснява. Диетата й от няколко години е ниско въглехидратна като набляга повече на протеиновите храни. Изключила е захар, тесто и шоколад.

Кардиото й е всеки петък и е около 1 час, като включва ходене на висок наклон, умерено тичане и спринтове. Моментното й тегло е 53-54 кг при ръст 176 см.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!