Ann-G или Анн Джи

За фитнеса, диетите, емоциите и любовта с Ann-G – R&B изпълнител и 3-тен Световен шампион по фитнес!

Ann-G е R&B изпълнителката, чието актьорско и детинско излъчване преливат в едно чудно сияние. И това сияние е поръсено с подправките на симетрична визия, изваяна с години тренировки във фитнес залата. Всичко това смъква от раз двайсет години. И говоря сериозно!
А всъщност Анн Джи е родена през 1978 година (40 години).

Интервю с Ann-G (Анн Джи) във фитнес център „Pulse Downtown“, гр. София!

С ръка на сърцето потвърждавам, че до момента не съм засичал (и реално и виртуално) певица с толкова детинско излъчване, чар и форма на която биха завидели и Холивудските звезди! Същото ще го забележите и вие в интервюто! И определено това излъчване й отива!

Ann-G и Анн Джи
Фитнес център Pulse, гр. София

Анн-Джи (Ann-G) е R & B, рап изпълнителка и трикратна световна шампионка по фитнес в категория „Фитнес модел“. Завършила е актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ при проф. Стефан Данаилов през 2000 г.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Ann е създателка и на лимитирана дизайнерска спортна марка за дрехи „Fitness By Ann-G“. Дизайнът на марката грабна вниманието ми от раз и няма как да не го препоръчам! Освен спортни дрехи в официалния онлайн магазин на марката www.fitnessbyanng.com ще намерите и други дрехи с як дизайн! Не съм срещал дамски дрехи за спорт с по як дизайн! Ето част от тях!

анн джи
Fitness by Ann-G

Както предполагам разбрахте, тренировките във фитнес залата и правилното хранене вършат чудеса! Със сигурност някои от вас ще кажат, че Анн има чудесен ген (тънка костна структура). Да така е, и тя се е възползвала от него! И „грехота“ е да не се възползваш от това, което ти е дадено! Но дори и да нямате перфектния ген, тренирайте и се хранете правилно.

Бъдете позитивно настроени към живота. Обичайте с цялото си сърце и търсете същата всеотдайна любов, и не спирайте докато не я намерите! И тогава годините ще бъдат просто числа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *