Christine Anderson

Christine Anderson: Потъпкват вашите човешки свободи! И още за сегашното Covid робство! [Видео]

Christine Anderson (Кристин Андерсън) от Европейския парламент каза, че не желае да бъде ваксинирана с експериментална ваксина, която се налага от правителствата от името на собствени интереси, дори ако тя бъде изпратена в затвора за неподчинение на мандатите за ваксина. Ето това е мафията, която със сигурност виждате и сте виждали дори в голяма фирма за която работите. Навярно виждате, какво се случва по света уважаеми читатели И знаете ли! Много лошо е, че си траете и очаквате една птичка да направи пролет!


В следващите редове ще споделя видео материал с изявление на Кристин Андерсън от Европейския парламент. Същият този материал беше изтрит от YouTube профила на колега и му беше наложено предупреждение за изтриване на акаунта. В него тя споделя как правителствата потъпкват човешките права. И масовката гордо им се подчинява от страх да не загуби работата си. Но нима сте слепи с цялата тази измислена Covid пандемия. Грип, който правителствата благодарение на медиите превърнаха в световна война от която страда „слепият народ“.

Christine Anderson: Трябва да разберете, че става дума за пречупването на хората!

Слепи ли сте бе хора! По темата за сегашната ситуация се изказаха, както доцент д-р Мaнгъров – инфекционист и педиатър от „Инфекциозна болница“, така и доц. д-р Петър Атанасов от „Пирогов“. По темата за потъпкването на правата на хората с т.нар. „Ковид Пандемия“, направих и интервю с адвокат Милен Пенев. Но видимо това е една капка в морето и те „не разбират от работата си“. Те не са интересни на големите медии, защото кои са те, че да се противопоставят на „Световната Здравна Организация“?! Няма значение, че обясняват нещата на разбираем език! Изгледайте видеото по долу с призивът на Cristine Anderson по темата и наистина се замислете!

Светът, трябва да разбере че някогашната му свобода и либерална демокрация беше трансформирана в тоталитарен режим, който потъпква човешките права, гражданските свободи и законите. Обръщам се към всички вас, които все още смятате, че вашите правителства мислят най-доброто за вас. Никога в човешката история, тези, които са принуждавали и изнудвали другите, са били „добрите“. Благосъстоянието на човечеството винаги е било алиби на тирани.

Cristine Anderson

Наистина ли не разбирате, какво се случва? Всеки може да си отвори очите и да види, какво се случва. Болшинството обаче е избрало да не го направи. Избрало е да го пречупят. Но това не е живот! Това е робство! Това е война!!! Ако масата се противопостави! Нищо не може да направи една шепичка „управляващи“! / По Здрави, Mr. 3Hours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *