Coca Cola

Ето как успях да привлека „Coca Cola“ за рекламодател във фитнес рубриката ми във вестник „Труд“

Да привлечеш Coca-Cola за рекламодател не е лесна задача особено, ако не си Бербатов или друга световно известна личност. Въпреки това аз успях благодарение на т.нар. момент на „безценната искра“. Това е онзи момент в който нещо отвътре те грабва с все сили. И точно тогава, трябва да направиш първата си крачка. Това може да бъде крачка към Любовта или пък към нещо друго. Позитивното привлича позитивното. Навярно сте чували за позитивната енергия, както и за „подсказките на съдбата“. В днешната ми тема ще ви запозная с поредната история, която ми се случи преди 11 години.

Точно по това време работех като фитнес треньор във фитнес и спа център „World Class Health Academy„. И един ден реших, че е настъпил моментът в който да си направя рубрика за фитнес в някоя голяма медия. Реших медията да бъде вестник „Труд“. Просто така ми дойде отвътре.

Преди да се обърна към Coca-Cola си направих рубрика във вестник „Труд“

Всъщност, когато реших да изпратя предложението ми за фитнес рубрика във вестник „Труд“, изобщо не ми беше минавала идеята за рекламодател в рубриката ми. И още повече пък Coca-Cola. Но, както споменах по горе и разбира се на база дългогодишния ми опит! Стъпка по стъпка. Като особено важна е първата стъпка. Вижте цялата история във видеото. Изгледайте го до край и ще разберете нещо много важно за нещата от живота!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

„Не било възпитано човек да показва чувствата си на открито пред другите – това са пълни глупости. Трябвало да си крием емоциите – това също са глупости. Трябва да се казва всичко – сега, веднага и в момента, в който го усетиш. И нека тези които обичаме, да го знаят, и тези, които не са нашите хора да го разберат. Аз нямам цяла вечност, за да чакам точния момент!“ / Слави Трифонов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *