Протеин за деца

Ето кои са най-големите привърженици на 3-часовото хранене след културистите!

Протеин за деца
Време е да пием шейк! Ти от твоя, а аз от моя!

Храненето е от голямо значение още от преди да сме се родили, а и след това. И по точно правилното хранене на всеки три часа. Това хранене е познато първо на бебетата и след това на всеки културист. Този начин на хранене на всеки три часа е най-добрият и здравословен начин!

Който начин обаче, поради знайни и незнайни причини се ограничава още от детската градина. И аз питам пак, защо?!

Какво означава правилно хранене на всеки 3 часа и какви са неговите ползи?

Правилното хранене включва приемане на необходимите количества висококачествени белтъчини, въглехидрати и мазнини на всеки три часа. Ако имаме възможност е добре да се храним дори и през нощта, и по този начин ще съдействаме още повече за забързването на метаболизма си и постоянен приток на хранителни вещества. Което пък е равно на по бързо възстановяване и предпазване на от износване на нашите „незаменими човешки части“.

Най-добра каша за бебета
Време за хранене 4 – вкусна кашаааа!

Правилното хранене, трябва да започне още от майката и така то се предава на бебето, дори преди да е родено.

Според професор Неумивакин, когато една майка е била бременна, и се е хранила неправилно(много мазнини, захари, и т.н.) и ето – у детето вероятността да се развие диабет е не малка. Обикновено след раждането си не малка част от децата копират(след определен период от време) – в смисъл хранене и поведение на своите родители, и ето още една добра основа болестта да се появи.

Това твърдение е напълно логично и би следвало, всеки да се замисли с какво тъпче своя двигател, т.е. организма си, както и на детето си.
Неправилната храна, храненето по един два пъти на ден, липсата на правилно изпълнени и по възможност всекидневни физически упражнения, определено създават една добра основа за отключването и виреенето на болести.

Но, какво да прави, когато нямаме апетит или време?

Това е въпрос, добре познат на майките, бебетата и културистите.
Майките обаче, като че ли след известно време го забравят и така започват да пълнеят. И още по лошото е, че предават „пълнеенето“ и в семейната среда. Естествено за това може да са „виновни“ и бащите!

И все пак решението е лесно, и отговорът е, че трябва да взимаме пример от бебетата и културистите.

Ето например аз сутрин нямам апетит, но пия протеинов шейк.
Протеиновият шейк представлява да го кажем сухо мляко богато на белтъчини.

Протеин добър
Протеинов шейк за възрастни

Това е шейк най-вече за възрастни, който обаче може да бъде употребяван и от деца в зависимост от нуждите им. Протеинов шейк може да си направим и от обикновени хранителни продукти(някои след термична обработка) , които можем да пасираме и да изпием.

Кое е най-доброто адаптирано мляко за бебета
А сега е време за хранене 5

Бебетата обаче си имат тяхното си адаптирано мляко на прах, което съдържа, както необходимите количества белтъчини, така и въглехидрати, мазнини, витамини, минерали, пробиотици.

Мляко за бебета най-доброто
Предното мляко не ми хареса, но това е супер! 🙂

Така, че ако желаете да се научите да се храните правилно – „посъветвайте“ се с вашето бебе(хранете се тогава, когато се храни и то – на 3 часа) или пък се обърнете за съвет към културист!

Също така от тях ще научите и, че трябва да пиете достатъчно вода, защото тя е важна за изхвърлянето на токсините и не само!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *