Упражнения за стягане на гърдите и бюста

Кое е най-доброто упражнение за гърди и стягане на бюста! Начин на изпълнение!

упражнение за стягане на бюста
Това е упражнението! Но нека видим изпълнението!

Стегнати гърди при мъжете и красив бюст при жените са част от мечтите на голяма част от хората по Света. Дали обаче главна роля играе генът!
И до колко ще ни помогнат и специалните упражнения със свободни тежести тепърва ще разберем.

Коя е най-често срещаната грешка при изпълнението на упражнението?

Огледайте се във фитнес залата в която тренирате и най-вероятно ще забележите, че повечето от трениращите не изпълняват упражнението правилно. А именно с цел максимално натоварване на мускулатурата. Възможно е сред трениращите да има и силови трибойци или състезатели по вдигане от лег. Но нашата цел е друга. Нашата цел в този случай не е да вдигнем възможно най-голямата тежест, посредством специална техника използвана във вдигането на тежести и/или силовия трибой!

Научете правилното изпълнение на движението вдигане на щанга от хоризонтален лег този вторник(14 февруари 2017г. от 14.00 часа) в рубриката ми „Фитнес съветите на Мартин Гергов“.

Рубриката ми за фитнес се излъчва всеки вторник от 14.00 часа в най-големия сайт за здраве в България – Puls.bg

„Puls.bg“ е част от „Investor Media Group (Инвестор.БГ АД)“ и е най-посещаваният български сайт за здраве. Investor Media Group (Инвестор.БГ АД) е водеща медийна компания на българския пазар.
В портфейла и попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!