Протеин за $5 и Дипломи признати от ЮНЕСКО след безплатен онлайн курс

Коя е най-добрата диплома за фитнес инструктор за Чужбина
Коя е най-добрата диплома за фитнес инструктор за Чужбина
Информацията е един от най-ценните източници в Света

В работата си като фитнес инструктор, здравен консултант и автор в няколко национални печатни издания и доста интернет медии, съм стигнал до извода, че да попаднеш на точната информация е наистина много трудно. Именно затова в днешната тема ще дам два точни и достоверни отговора на въпроси, които може и да Ви вълнуват. Е да започваме!

Откъде можем да си купим 100% суроватъчен протеин за 5 долара килото

Днес все повече хора желаят да спортуват, да се хранят правилно и да изглеждат в чудесна форма. Но има едно нещо, което спира тяхното развитие. И това е цената на хранителните добавки. За България да пиеш хранителни добавки си е лукс, а да ги пиеш, както трябва е непосилно за може би от около 80% от българите, според моите наблюдения.

Всъщност обаче вече мога да предложа едно добро решение и да пиете протеинов шейк, няма да е никак луксозно или скъпо, защото 900 грама 100% суроватъчен протеин е на цена от $5 (8,80 лв).

Най-добри протеини за отслабване
Може да си купите 900 грама 100% суроватъчен протеин за $5

Естествено цената е за количества(минимум 100 кутии + разходи за куриер) и най-добрия вариант за поръчка е ако се съберете няколко човека и си поръчате, защото както виждате цената на 900 грама протеин от различните марки се връзва точно на 5 долара или сметнато в български лева е около 8,80 лв килото(без 100 грама).

Откъде да си купим чуждестранна легитимна диплома призната от ЮНЕСКО и защитена с код

Това е другия въпрос с който все по вече хора се сблъскват днес, а именно – да имат готина диплома, която да им послужи за работа еди къде си в Чужбина или пък просто да си я окачат в офиса за да внушават по голям респект и доверие, което е нормално.

Честно казано за мен дипломата не е на първо място и когато се е налагало да интервюирам фитнес инструктори за постъпване на работа към една верига фитнеси, то дипломата съм я поглеждал, но никога не ми е правила особено впечатление, защото диплома работа не върши. За мен е важна практиката, отношението към клиента и още един куп неща, които определено не може да ги научите от всеки и за два дни. Необходима е практика. Необходим е добър учител, а след това вече и маркетинг.

И още от личен опит

Всъщност, ако ме питате как е най-добре да постъпите, то бих Ви посъветвал да инвестирате в направата на личен уеб сайт, където да събирате своята практика – снимки, видеа, публикации.

Работа за фитнес инструктор
Прилична заплата за фитнес инструктор в България за 2009г.

Когато преди време работех като фитнес инструктор на щат към една позната Американска верига у нас аз представих на ръководството(които бяха чужденци) само сайта си и така получих длъжността с най-високата заплата за фитнес инструктор давана в България и естествено осигуряван на нея!

И все пак откъде да си вземем бързо легитимна диплома за съответната сфера

След дълго ровене и провеждане на скрити интервюта с цел започване на работа в Чужбина, то попаднах и на един сайт, който наистина ме впечатли с професионализма си.

Курс за работа в Чужбина
Награждаване на компанията ****** от UNESCO* през 2010г.

Именно тази компания бе сред четиримата победители на ЮНЕСКО* за 2010 г. и награден с една от най-престижните награди в света на иновациите. Компанията издател е призната от UNESCO и над 5000 000 потребители от цял Свят са завършили курсовете им.

* Организацията на обединените нации за образование, наука и култура, ЮНЕСКО е специална организация на ООН, учредена на 16 ноември 1945 г., за да насърчава сътрудничеството между нациите в областта на образованието, науката, културата и комуникациите.

Този ****** сайт предлага безплатно онлайн обучение(курс) на английски език посредством специализирана видео система, полагане на изпит(неограничен брой пъти, т.е. до момента в който го вземете) и естествено диплома по специалността, като цената на дипломата е в зависимост от вложените материали(виж по долу).

Легитимна диплома за работа в Чужбина
Ето една примерна диплома(името на фирмата издател е заличено от мен)

Дипломите са много красиви и респектиращи, а както казах са защитене и със специален код, който може да се провери по всяко време от съответната институция(работодател) в случай на нужда.

Цени за издаване на диплома

  • Пергамент – цена: € 27.00
  • Рамкиран Пергамент – цена: € 37.00
  • PDF файл(който може да си принтирате) – цена: € 14.00

Специалностите, които са включени в съответните категории са от всяка една сфера и са наистина много. Ето някои от тях:

Управление на проекти, Управлението на бизнес и предприемачество, HR, Уеб дизайн, WordPress, Психология, Обслужване на клиенти, Програмиране, Социални медии маркетинг, Детски проучвания, Грижите за пациентите, Социална работа, IT управление, Статистика, Душевно здраве, Преподавателски умения за преподаватели, Дърводелски, Управление на верига за доставки, Безопасност на храните, Френски език, Немски език, Здраве & медицински специалисти, Здраве и фитнес, Здравето и безопасност, Здравен мениджмънт, Хотелиерски мениджмънт, Човешки ресурси, Информационни технологии, Журналистика, Международен туризъм и много други.

Заплащането се прави по банков път след успешно полагане на изпитите, като може да платите и след време, но дипломата Ви ще бъде издадена именно, когато потвърдите плащането.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *