Отслабване без кофеин фет бърнър слим ефект

Фет Бърнър без Кофеин? Вече е реалност, която се предлага и у нас! (Ревю)

Фет бърнър без кофеин и кога ни е необходим е въпрос, който може би някога сте си задавал или пък са ти задавали във фитнес залата в която тренираш, а може би и в офиса, дискотеката или на плажа.

Кога, защо и за какво ни е този фет бърнър

Повечето фет бърнъри съдържат не малки количества кофеин, чиято цел е да стимулира психиката ни за по яки тренировки, както и да повиши допълнително телесната ни температура. Всичко това допринася за по бързо изгаряне на мазнините, като има своите предимства и недостатъци. Предимството е, че наистина може да тренирате на макс, като за това допълнително ще спомогне кофеинът, а недостатъкът е, че може би високите, количества кофеин не са подходящи за Вас, поради заболяване, трудно заспиване или пък просто, защото няма как да добавите и чаша от любимото си кафе, въртейки на велоергометъра или пък сутрин преди крос!

Решението е Thermo Detonator Stim Free

Thermo Detonator Stim Free® – най-новият Фет бърнър на пазара без кофеин, който е разработен от Англиската компания „Grenade Nutrition“. Най-новият фет бърнър на пазара за 2016г., който използва външна и вътрешна капсула, предназначен да даде своите патентовани активни съставки в тялото за максимални резултати.
  • Формула без кофеин;
  • Патентована Dual Technology® Release;
  • Идеален за всеки, който спазват план за отслабване.
С този иновативен бърнър, както споменах по горе, ще може да се наслаждавате и на любимото си кафе, именно защото в него няма кофеин.
Добавки за отслабване без кофеин
Ето така изглеждат капсулите на новия фет бърнър
Също така фет бърнърът „Thermo Detonator Stim Free“ е подходящ и за всеки, който избягва кофеиновите напитки, капсули и таблетки за отслабване!

Описание на капсулата:

Течна външна капсула Течната външна капсула съдържа само CLA от най-висок клас и се използва за незабавно освобождаване или т.нар. „фаза на първо усвояване“. Състои се само от високо био-налична 80% форма на триглицеридите на конюгирана линолова киселина, която се усвоява по-бързо от други стандартни формулировки. Капсулована вътрешната капсула Вътрешната капсула съдържа авангардна термогенна формула без включени нежелани стимуланти. Тази вътрешна капсула впоследствие метаболизира, като част от „втората фаза на усвояването“ и е заредена с: Съдържание на фет бърнъра Ацетил L-карнитин, произвеждан в тялото от аминокиселините лизин и метионин и до голяма степен синтезиращ се в черния дроб и бъбреците. Патентован Phytophare® екстракт от зелен чай, силно концентриран в съотношение 10: 1 екстракт от зелен чай. Phytophare® е извлечена само от активни вещества и не се концентрира с „инертни“ растителни вещества, като вода и целулоза. 60 mg в доза от Phytophare® е еквивалентно на 600 mg от стандартен зелен чай. CapsiAtra®CH-19 Sweet (3% Dihydrocapsiate), когато става въпрос за съставки за управление на теглото. CapsiAtra®, е съединение в Сладките пиперки. CapsiAtra® има обширни данни за безопасност и токсичност, събрани от над 50 публикувани изследвания отразяващи ползите от него за упражнения, контрол на теглото, издръжливост и обмяната на веществата.

Количество в опаковка, прием и дозировка

Една опаковка от продукта съдържа 80 капсули. Вземете 2 капсули 30 минути преди да си легнете с чаша вода, като интервалът между отделните приеми да бъде поне 6 часа.
Най-добър магазин за хранителни добавки
Позинг пред магазина за хранителни добавки в гр. София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *