Джаджи от Gadget Shop

Търсиш джаджи за кола, офиса, телефона, децата или просто джаджи магазин? Виж WoW Gadgets Shop!

Джаджи е днешната ми тема с която се сблъсках съвсем случайно, търсейки в нета гимбал за смартфон. Та нека ви разкажа как попаднах на WoW Gadgets Shop – джаджи магазин, www.wowgadgets.shop. Преди няколко седмици докато тичах на бягащата пътека във фитнес залата, реших да добавя още нещо към снимачната си блогър техника. И това нещо или наричано още дждаджа, както и Gadget, което липсваше беше гимбал за телефон.

И така през почивките със скорост 6.1 км/час на двайсет километровия ми крос! Започнах да търся в Google търсачката, липсващата ми джаджа за гладко видео заснемане в движение. И хоп, намерих гимбъл на доста добра цена именно в WoW Gadgets Shop, но същият се оказа изчерпан. И така продължих да търся в други сайтове. Но! Малко по-късно реших, отново да се върна в този…

Джаджи магазин с име „Wow Gadgets Shop“

Това, което ме впечатли в магазина за джаджи „Wow Gadgets Shop“ бяха ниските цени! И интересните гаджети, които са подредени по категории:

И въпреки, че не успях да си взема гимбал за телефон от този магазин, защото се беше изчерпал (намерих го от друго място). Влязох в категорията „Гаджети за фото и видео“ и си взех три джаджи за още по-добро заснемане на видеа и снимки. Кои са те в текст, видео и снимки ще разберете в следващите редове на материала ми.

Джаджи

В WoW Gadgets Shop ще намерите едни от най-интересните и иновативни неща за които сте чували. Магазинът предлага всякакви джаджи и можете да откриете супер екстравагантни и ексцентрични пособия, които ще направят ежедневието ви забавно и по-лесно. WoW Gadgets Shop са специализирани и в производството на къстъм баланс и ским бордове. Те са и първите в България, които произвеждат онези яки самонадуваеми барбарони „Парашутка“.

Освен това могат да ви направят по поръчка супер яки дрехи и аксесоари, а дори и да изработят мебел в персонализиран дизайн. Мотото им е „Wanna WoW your day?!“.

Джаджите, които си избрах от WoW Gadgets Shop са:

Както споделих в този джаджи магазин има супер грабващи артикули на WoW цени. И продуктите са толкова много, че е трудно да си избереш само един и да излезеш от магазина. И все пак аз се спрях на категория за фото и видео, като за старт си избрах следните продукти (малко под видеото съм ги споделил) :

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

LED ринг със стойка за фотография, streaming, live video, selfie, beauty vlogs, осветление за грим

LED рингът е продукт, който нашумя от няколко години сред влогърите. Ниската му цена включваща осветление с 3 режима на светлина: ярко-бяла, мека и топла светлина. Функцията за затъмняване и 11 нива на яркост. И включената в комплекта стойка с променяща се височина и приспособление за поставяне на смартфон го превърнаха в един от най-купуваните бюджетни продукти.

Led ring

Цветната температура от 3200K – 5600K осигурява студена и топла светлина, която позволява да се правят по-живи снимки. LED рингът е с usb кабел, който разполага с бутони за включване, изключване, промяна на цветовете и тяхната яркост. Към комплекта на тази фото-видео джаджа има стойка за LED ринг с максимална дължина 160 см, както и държач за телефон.

“Z” подвижна глава за трипод

“Z” подвижна глава за трипод е втората джаджа, която грабна вниманието ми. Тя позволява движение във всички посоки. Подходяща е за макро и продуктова фотография. Има вграден нивелир, за точно и прецизно изравняване.

Z подвижна глава за трипод

Тази фото-видео джаджа лично на мен ми е най-удобна за заснемане на видео или снимки от много ниска височина (пример снимката).

Водоустойчива чанта за DSLR фотоапарат

Грабнах си и тази водоустойчива чанта за DSLR фотоапарат, чиято цел е да предпази фотоапарата от влага и проникване на вода.

Водоустойчива чанта за фотоапарат

Чантата е с размери 33.5 x 27.5 x 8.5 сантиметра, изработена е от висококачествен PVC, устойчив на надраскване. Има каишка, удобна за носене. Благодарение на нея ще имате възможността да заснемете най-вълнуващите моменти дори и при дъжд, вода, прах, сняг, пясък.

Gadgets Shop Sofia