Научи повече за мен във видеото

Казвам се Мартин Гергов и съм 4-тен Републикански шампион и Държавен рекордьор по силов трибой, фитнес треньор и бивш военен. В Националния отбор треньори са ми били Иван Абаджиев и Олимпийския шампион по вдигане на тежести Андон Николов.

биография - кликни тук

МЕНЮ

Регистрирай се за тренировка и/или консултация

Ако желаете да ви бъда личен фитнес треньор или да ви препоръчам примерен тренировъчен и/или хранителен план е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната карта“ по долу.

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Ако имате възможност въведете ваша снимка в цял ръст (по бански или къси панталони) във формат jpg, png или gif до 5 MB.
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате за около час
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен и/или тренировъчен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв.
При поръчка на хранителен и тренировъчен план получавате 1-на Безплатна онлайн тренировка и/или консултация. Съответните услуги ще бъдат готови в срок до 10 работни дни след предварително заплащане посредством платформата Fiverr.com
* Необходимо е да имате добър интернет и устройство за предаване на видео връзка на живо. Тренировката е с продължителност до 60 минути.
** Тренировката във фитнес зала се провежда във фитнес зала без изискване за "Зелен сертификат" препоръчана от потребителя или на открито на територията на гр. София и е с продължителност до 60 минути.

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

Запазете час за връзка с вас по телефона 1 ден напред или повече.
* AM - Преди обяд; PM - след обяд.
Въведете своя код за отстъпка или безплатна сесия за платформата в случай, че разполагате с такъв
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

Запознайте се с част от сертификатите и други отличия, които съм получил след успешно завършени обучения и участия в състезания.

The FIFA Diploma in Football Medicine

фифа диплома

Дипломният курс на FIFA е предназначен главно за лекари, треньори и други здравни практици. Състои се от 42 модула, всеки от който включва по около 14 въпроса(плюс минус) с изчерпателни лекции към всеки един въпрос. Общо около 550-600 въпроса на които не трябва да има нито един сгрешен отговор за да получиш дипломата от FIFA.

Дипломи от Национални и Международни състезания

Публикации в списание за бременност и майчинство „9 Месеца“

Публикации в печатното издание на вестник „Труд“ и др.

DECLARE WAR ON FAT

0893 889 768

Пакет „Тотална промяна“

Запознай се с тоталната промяна на формата за една година в снимки (преди и след), история и режимът за сваляне на мазнини, и повишаване на мускулна маса на Жоро.

Виж повече

Пакет „Във форма у дома“

Тренировките у дома пестят време и средства. Именно и това е целта на този пакет за тренировки с който ще намалите подкожните мазнини и ще изградите симетрично тяло.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Пакет „Gym Time“

Фитнесът оборудван със свободни тежести и уреди за базови упражнения, предоставят възможността за постигане на най-добри резултати (мускулна маса, сила и др.)

Виж повече

LET’S GO!

ОНЛАЙН ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

Ако желаете да се свържете с мен във връзка с възникнал въпрос, предложение за партньорство, реклама, общи проекти или пък просто да кажете здравей, използвайте формата по-долу.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.
Мартин Гергов

BG: +359 893 889 768
GR: +30 694 668 9146

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София