Да преборим пролетната умора с „Gluqap Mar“ на Omiera Labs, Калифорния

Gluqap MAR
Gluqap MAR
Време е за Gluqap MAR в битката с „пролетната умора“

Дали е от настъпващата пролет или пък от натоварената работа в последните няколко месеца, както и липсата на тренировъчен партньор!
Но нейно присъствие с име „Пролетна умора“ се усеща!

И от седмица започнах да боря пролетната умора с Gluqap MAR

Всъщност това е една хранителна добавка, която не беше позната за мен до онзи момент в който моите партньори от Калифорния – решиха да ми помогнат за да се справя с преумората, а и не само с нея. Те ми изпратиха добавката, която държа в ръцете си в подкрепа и на моята физическа и психическа активност.

Моите партньори от компанията производител „Omiera Labs“ споделят, че:

„Gluqap Mar e мощен антиоксидант и детоксикиращ агент, който има невероятни ползи в премахването на токсини в тялото, като запазва младостта, и съдейства за по голяма издръжливост.

ресвератрол действие
Ето така изглежда хранителната добавка

Съдейства за по добра концентрация, работа на мозъка, физическа сила и цялостното добро здраве. Gluqap Mar е специална формула, използвайки всички естествени патентовани съставки, доказали своята ефективност и безопасност.

Gluqap Mar ще ви даде мотивацията, която е необходима за да бъдете най-добрият! Използвайки нашата линия от продукти, ще получите повече увереност, щастие и мотивация за да постигнете целите в живота си, което е нашето обещание към вас“.

Радвам се, че се ползвам с доверие и в Калифорния. Благодаря на моите партньори Omiera Labs , които ми помагат от другия край на Света!

Gluqap Mar – съдържа

Resveratrol, Rosemary Leaf, Acetyl Glutathione, Coenzyme Q10, Green Tea, Hyaluronic Acid, Essential Fatty Acids and Vitamin B12.

Всъщност на мен ми бяха непознати първите 3 съставки в продукта и всъщност те ме грабнаха да пробвам този продукт. Останалите съставки също са много добре подбрани, но тях съм ги ползвал и са ми познати!

Ресвератролът(Resveratrol) е естествено съединение, намиращо се в най-вече в люспите на червеното грозде.

Червено вино и отслабване калории
Има го и в червеното вино, но в малки количества

Според някои изследвания ресвератролът спира действието на различни свободни радикали, които могат да доведат до повреждане на клетките. Смята се, че ресвератролът действа, като отключва и стимулира работата на определени гени в човешкото ДНК и така води до подобрение в обмяната на веществата.

Розмаринът(Rosemary Leaf) e билка, известна от дълбока древност.

Розмарин
Розмарин

Още в древните времена това растение е било на особена почит от древногръцките лечители, които са го предписвали като лек за куп болежки. Розмаринът е добър стимулант при физическа и умствена преумора.

Глутаионът(Acetyl Glutathione) е едно от най-важните вещества, които могат да се срещнат в човешкия организъм. Той помага на организма в борбата със свободните радикали, както и подпомага черния дроб във функцията му да прочиства организма от токсини. Помага в борбата с преждевременното стареене.

омиера лабс

Още информация за продукта ще намерите на официалната страница на компанията на уеб адрес http://www.omieralabs.com и в Amazon.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *