Сибирската сила на Левзея! Надскочи границата на своите възможности!

левзея
левзея
„Левзея Макс“ – природен стимулант за здраво и атлетично тяло

Сибир – земя, където температурите достигат и -83 градуса по целзий(в село Оймякон, през 1914г.). Земя на която е трудно да оцелееш и трябва винаги да си подготвен. Трябва да си силен и физически, и психически! Особено, когато си навън в мразовитата джунгла! И там някъде в из планините на Сибир се среща една от най-яките билки в Света, за която малцина от хората знаят и са я пробвали. В това число бях и аз!

До момента в който попаднах на сайта www.cvetitaherbal.com и разбрах за нейните уникални природни сили. Името й е Левзея!

И без да чакам дори и минута, реших да я пробвам – Левзея Макс на „Цветита Хербал“ ЕООД

Историята за Левзея

Левзея /Leuzea carthamoides/ e растение, богато на лечебни свойства от различен характер, което вирее в Сибир и Североизточна Азия.
Тази билка е известна още и като Маралов корен. Левзея много наподобява на външен вид магарешкия бодил, който вирее и по нашите земи, но няма нищо общо с него.

най-добра левзея

Според легендите в Монголия от древни години се е вярвало, че отвара от корените на Левзея лекува повече от 15 болести. Древните монголци са вярвали, че с редовен прием на отвара от левзея, можело да се доживее до над 100 години.

Руски спортисти са споделяли, че всеки направил курс с качествен екстракт от корен на Левзея, е готов да се откаже напълно от употребата на някои анаболни стероиди. И това е така, защото екдистероните съдържащи се в Левзея Макс, са сходни по действие с това на някои анаболни стероиди.

Моето видео ревю за Левзея Макс!

Изгледайте видео ревюто ми за Левзея Макс в което ще разберете, защо се доверих на този продукт.  Ще научите и някои споделени истини от състезателната ми кариера! Кога да го приемате и още подробности!!!

Левзея Макс е билков екстракт, който е от полза не само за активно спортуващите. Екстрактът от Левзея дава прилив на сили на всеки, по-лесно да се адаптира към различните промени в околната среда, тъй като благоприятно стимулира имунната система.

Как работи Левзея Макс?

Много са ползите и предимствата, които можете да извлечете от приема на тази невероятна билка. Ето и някои от тях.

  • Подобрява обработката и усвояването на хранителни вещества и най-вече на протеините.

Подходящ е за прием при високо белтъчно хранене(т.е. „диетите“ за отслабване и/или повишаване и поддържане на мускулната маса).

levzeya

Добре усвоените белтъчини и важните аминокиселини, водят до по-лесното им вливане в кръвния поток. Това допринася за по-бързо възстановяване след изтощителни тренировки.

  • Стимулира мускулния растеж, като подпомага изгарянето на мазнини;
  • Подобрява дейността на мозъка, като засилва концентрацията и изостря рефлексите;
  • Препоръчва се при стресови ежедневия от всякакъв тип, защото е изключителен адаптоген;
  • Действа като естествен афродизиак;
  • Засилва половата активност, либидото(сексуалното желание) и потентността;
  • Увеличава физическата издръжливост.

Игра с награда – Левзея Макс!

Всеки, който желае може да се включи напълно безплатно, и да участва в моята игра с награда, в която ще дам – 1 опаковка „Левзея Макс“ на един от участвалите!

Левзея цена

Условия за участие

1. Сподели публикацията в личния си фейсбук профил посредством „Бутона за Споделяне“.


2. Напиши в коментар(посредством формата за коментари най-долу в блога ми) до края на 10 септември 2017г. отговор на въпроса
„Кои животни, особено в размножителния си период, активно търсят да ядат корени от Левзея?“ (отговора на въпроса се „крие“ във видео ревюто ми по горе)

a) Мечки;
б) Вълци;
в) Елени;

Печелившият участник ще бъде изтеглен от мен на случаен принцип чрез жребий(с всички участници, които са изпълнили „Условията за участие“) на 11 септември 2017 година и уведомен на е-мейла, който е използван във формата за коментари. Играта е активна на територията на РБългария.

Наградата(1 опаковка „Левзея Макс“) отива при участник с е-мейл n*****@abv.bg . Статията беше споделена 137 пъти, но отговор оставиха само 8 участника. Благодаря на всички за участието!

Имаш въпроси? Ползвай формите за контакт!

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт по-долу. Ще ви отговоря възможно най-рано!

One thought on “Сибирската сила на Левзея! Надскочи границата на своите възможности!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *